Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Özel hastane sahibi Murat Çelik evinde ölü bulundu

Denizli Cerrahi Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çelik evinde ölü bulundu.

Denizli Cerrahi Hastanesi Yönetim

Denizli Cerrahi Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çelik Denizli‘de yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu. Zeytinköy Mahallesi 4058 sokaktaki 3 katlı binanın 2. katında yalnız yaşayan Murat Çelik’ten (60) haber alamayan yakınları evini kontrol ettiklerinde Çelik’i hareketsiz yatarken buldu.

Olay yerine çağırılan sağlık ekipleri Çelik’in hayatını kaybettiğini belirledi. Çelik’in cenazesi otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Morgu’na kaldırılı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öte yandan hastaneden yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Özel Denizli Cerrahi Hastanesi yönetim kurulu başkanı, Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanı ve İş insanı Dr. Murat Çelik’i kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Şehrimizin ve sağlık camiasının başı sağolsun”

Doktor Murat Çelik kimdir?

Doktor Murat Çelik

Özel Cerrahi Hastanesi’nin ortaklarından biri olan Doktor Murat Çelik Denizli‘nin bilinen isimlerindendi. Hastane yönetiminde aktif olarak çalışan Çelik, uzmanlık alanı olan Kadın hastalıkları ve doğum uzmanlığı alanında da uzun yıllar başarılı hizmetler sağladı. Sağlık dışında yatırım yapmasından dolayı iş insanı olarak da bilinmekteydi.

Murat Çelik son yolculuğuna uğurlandı

Özel Cerrahi Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çelik, hastanede yapılan törenle son yolculuğuna uğurlandı.