Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Özgener İZQ ‘da eşleşmelerin gerçekleşmeye başlamasından mutlu!

Sev Medya Yayın Grubu yöneticileri ile bir araya gelen İzmir Ticaret Odası Başkanı Mahmut Özgener “İzQ Girişim Portalı, firmalar ve kurumlar tarafından sorunların ve ihtiyaç alanlarının tanımlandığı, girişimcilerin ise bu alanları portal üzerinden takip ederek spesifik çözümler ürettiği online bir platform. Bu platformda, firmalar ve kurumlar tarafından üretim, verimlik, yeni teknoloji gereksinimi duyulan iş süreçleri kapsamında tanımlanan ihtiyaçlar, girişimciler tarafından yeni bakış açıları, teknoloji tabanlı ya da yazılım odaklı yaklaşımlar geliştirilmesi ile çözüme ulaşıyor” şeklinde konuştu.

Sev Medya Yayın Grubu

Portalın lansmanının üzerinden kısa bir süre geçmesine rağmen ilk eşleşmelerin gerçekleşmesinden büyük mutluluk duyduklarını dile getiren Özgener “Bu, projemizin bütünsel bir yaklaşımı benimseyerek, tüm unsurların ve faaliyetlerin birbirini besler ve tamamlar nitelikte olduğunun en somut göstergesidir” dedi.

İzQ markası, İzmir’in nitelikli insan kaynağının ortaya koyduğu zekayı, İzmir’in gücü ile birleştirme anlayışından hareketle “İzmir” ve “IQ” kelimelerinin birleşiminden oluşuyor.