Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ÖZGÜR ÖZEL: İZMİR’DE ANKETLER 30’DA 30’U MÜJDELİYOR

CHP İzmir Aday Tanıtım

CHP İzmir Aday Tanıtım Toplantısı, CHP genel başkanı Özgür Özel, CHP genel başkan yardımcıları, milletvekilleri, parti meclisi üyeleri, belediye başkanları, belediye başkan adayları, gençlik kolları üyeleri, kadın kolları üyeleri, muhtarlar ve basın mensuplarının katılımıyla gerçekleşti.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir Belediye Başkan Adayları tanıtım töreninde konuştu. Özel, “Bundan sonraki süreçte Cumhuriyet Halk Partisi’ni kimse küçük iktidar alanlarının partisi olarak görmesin” dedi. Özel, İzmir’de 30 ilçeyi de kazanacaklarını söyledi. Aday tanıtım toplantısına aday gösterilmeyen mevcut İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ise katılmadı.

Özel, “CHP, Cumhuriyetin ilk yüzyılında büyük bir ayağa kalkış, şahlanış, ekonomik devrim, siyasal devrimi hayata geçirmiş bir partidir. Altı okundan bir tanesi devrimcilik olan partidir. Cumhuriyetin 100’üncü yılındaki seçimleri çok istemesine, hak etmesine rağmen kazanamamış, sizlerin başını öne eğmiş, sizlerin o büyük yüzüncü yıl umutlarını ve hayallerini hayata geçirememiş ancak Cumhuriyetin ikinci yüzyılının ilk seçimlerinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün partisini iktidar yapmaya ant içmiş kadrolar tarafından yönetiliyor” dedi. İzmir’de tüm ilçeleri CHP belediyeciliği ile tanıştırmak istediklerini kaydeden Özel, “İnanır, kenetlenirseniz, çalışırsanız İzmir’de 30’da 30 yapacağız. Buna inanın ve güvenin” ifadesini kullandı.

Toplantıda konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, İzmir’in tarihsel önemine vurgu yaparak, şehrin geçmişten gelen önemli bir medeniyet mirası olduğunu belirtti. İzmir’in Kurtuluş Savaşı’nda direnişin, kurtuluşun ve kuruluşun simgesi olduğunu ve 9 Eylül 1922’den beri özgürlüğün sembolü olduğunu ifade etti.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, Şehrin Cumhuriyet tarihi boyunca Cumhuriyetçi ve sosyal demokrat belediye başkanlarıyla geliştiğine ve kalkındığına dikkat çekti. Önceki belediye başkanlarının gerçekleştirdiği önemli projeleri övdü ve onların miraslarını koruyacağına ve üzerine yeni şeyler ekleyeceğine söz verdi. Gelecek planları arasında İzmir’in sosyokültürel dokusunu güçlendirmek ve kenti mutluluk ekonomisinin başkenti yapmak bulunuyor. Partinin tarihsel köklerine bağlı olduğunu ancak gerektiğinde değişebileceğini ve İzmir’in çıkarlarını korumak için mücadele edeceklerini belirtti. İzmir’in geleceğini birlikte yazacakları 30 arkadaşıyla birlikte olmaktan gurur duyduğunu ifade etti ve İzmir’e hizmet etmek için heyecanlı olduğunu vurguladı. Son olarak, partinin yenilikçi ve çevreci belediyecilik anlayışını benimsediğini ve İzmir’i daha ileriye taşımayı hedeflediğini belirtti.

 CHP’nin İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Cemil Tugay, Aliağa ilçesinde Çağatay Güç, Balçova ilçesinde Onur Yiğit, Bayındır ilçesinde Davut Sakarsu, Bayraklı ilçesinde İrfan Önal, Bergama ilçesinde Tanju Çelik, Beydağ ilçesinde Şakir Başaran, Bornova ilçesinde Ömer Eşki, Buca ilçesinde Görkem Duman, Çeşme ilçesinde Lal Denizli, Çiğli ilçesinde Uygar Yıldırım, Dikili ilçesinde Adil Kırgöz, Foça ilçesinde Saniye Bora Fıçı, Gaziemir ilçesinde Ünal Işık, Güzelbahçe ilçesinde Mustafa Günay, Karabağlar ilçesinde Emine Helil İnay Kınay, Karaburun ilçesinde İlkay Girgin Erdoğan, Karşıyaka ilçesinde Behice Yıldız İşçimenler Ünsal aday olarak gösterildi.

Kemalpaşa ilçesinde Mehmet Türkmen, Kınık ilçesinde Sema Bodur, Kiraz ilçesinde Nasuh Coşkun, Konak ilçesinde Nilüfer Çınarlı Mutlu, Menderes ilçesinde İlkay Çiçek, Menemen ilçesinde Deniz Karakurt, Narlıdere ilçesinde Erman Uzun, Ödemiş ilçesinde Mustafa Turan, Seferihisar ilçesinde İsmail Yetişkin, Selçuk ilçesinde Filiz Ceritoğlu Sengel, Tire ilçesinde Hayati Okuroğlu, Torbalı ilçesinde Övünç Demir, Urla ilçesinde Selçuk Balkan belediye başkan adayı oldu.