Pamukkale Belediyesi Halk Günleri Devam Ediyor

Pamukkale Belediyesi Halk Günleri Devam Ediyor

Pamukkale Belediyesi’nin geleneksel hale gelen halk günleri toplantısı aralıksız sürdürülüyor. “Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü” Mart Ayı buluşmasında vatandaşla bir araya gelen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Kanunların bizlere verdiği yetkiler çerçevesinde vatandaşlarımızın hiçbir derdini çözümsüz bırakmıyoruz” dedi.

Pamukkale halkıyla sürekli bir araya gelip, dertlerini dinleyerek çözümler üreten Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, geleneksel hale gelen halk günlerinin Mart Ayı toplantısında vatandaşları birebir dinlemeye devam etti. Pamukkale Belediyesi’nin YSE’deki ana hizmet binasında bulunan Pamuk Kafe’de vatandaşlarla buluşan Belediye Başkanı Gürlesin, “Tek gayemiz halkımızın yüzünün gülmesini sağlamak. Bu amaçla da sık sık vatandaşlarımızla bir araya gelerek, onların sorunlarını dinliyor çözüm buluyoruz” dedi. Halk günlerine katılanların genel olarak iş başvurusu yapmasından yola çıkarak, Denizli’de bir ilke imza attıklarının altını çizen Başkan Gürlesin, iş isteyen vatandaşları İŞKUR temsilcisi ile buluşturmaya devam etti. Başkan Gürlesin, “Pamukkale Belediyesi olarak, kanunların bizlere verdiği yetkiler çerçevesinde vatandaşlarımızın hiçbir derdini çözümsüz bırakmadık, bırakmayacağız da. Halk günlerimizde olduğu gibi, kış aylarının gelmesinden dolayı ertelediğimiz mahalle buluşmalarımıza da yaz aylarının başlaması ile tekrar başlayacağız” dedi.

VATANDAŞ HALK GÜNLERİNDEN MEMNUN

“Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü” buluşmasına katılan Karşıyaka Mahallesi Şehitler Camii Derneği’nden Ahmet Karabulut, Başkan Gürlesin’e teşekkür için geldiklerini ifade ederek, halk günlerinin de faydalı olduğunu devamını beklediklerini söyledi. Nihat Akıncı ve Ayten Çetingünar da, eski belediyelere göre şimdiki belediyelerin çok iyi olduğunu belirterek, “Daha önceleri hiçbir belediye başkanıyla muhatap olamıyorduk. Şimdi artık her şey daha iyi” diyerek, halk günlerinden memnun olduklarını belirttiler.

Yayınlama: 05.03.2018
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.