Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Pamukkale Belediyespor Süper Lig’de

Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Liginde mücadele eden Pamukkale Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Şanlıurfa Bedensel Engelliler Basketbol Takımı’nı 79 -72 yenerek Süper lige çıkmaya hak kazandı.

Tekerlekli Sandalye Basketbol 1.

Türkiye Basketbol Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Lig’de oynadığı 16 maçın 15’ini kazanan Pamukkale Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Play-off’larda da başarısını sürdürerek adını Süper Lig’e yazdırdı. Mavi – Beyazlılar Şanlıurfa Bedensel Engelliler Basketbol Takımı’nı 79 -72 yenerek Süper lige çıkmaya hak kazandı.

Bu sezon 1. Lig’de oynadığı 16 maçın 15’ini kazanan mavi-beyazlı takım, grubunu lider olarak tamamlamıştı. Play-off’a adını yazdıran Pamukkale Belediyespor, çeyrek finalde Diyarbakır Amed Sportif ile karşılaşmıştı. Mavi-beyazlı takım ilk maçta Denizli’de 74-39 yendiği rakibini deplasmanda da 77-41’lik skorla geçerek adını yarı finale yazdırdı.

Şanlıurfa galibiyeti ile de Süper Lig biletini alan Pamukkale Belediyespor, Play-off finalinde ise Beta Enerji Adana Engelliler Spor Kulübü ile sıralama maçı oynayacak.

Başkan Ertemur’dan tebrik mesajı

Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur ise sporcuları tebrik etti. Başkan Ertemur sosyal medya hesabından yayınladığı mesajında, “Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Liginde mücadele eden Şanlıurfa Bedensel Engelliler Basketbol Takımı’nı 79 -72 yenerek Süper lige çıkan Pamukkale Belediyesi sporcularımızı tebrik ediyorum. Pamukkale Belediyesi Tekerlekli Sandalye Takımı sporcularımıza Süper ligde başarılar dilerim. Her daim sporun ve sporcularımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.