Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

PAMUKKALE’Yİ GÖRMEYEN ÇOCUĞUMUZ KALMAYACAK

31 Mart 2024’te yapılacak

31 Mart 2024’te yapılacak olan yerel seçimlerde, İYİ Parti’nin Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Yasin Öztürk, Pamukkale’yi görmeyen çocuğumuzun kalmayacağını vurgulayarak, Denizli turizmini ayağa kaldıracaklarını ifade etti.

İlgili ve ihtiyaç duyulan yerlerde paydaşların da katılımıyla turizm konseyleri oluşturacaklarını ve turizm destinasyonlarının çekiciliğini artırarak Denizli’yi turizmde “MARKA” haline getireceklerini söyleyen Öztürk; turizm sektörünün ihtiyaç duyduğu insan kaynaklarının yetiştirilmesine dayalı eğitim programları da düzenleyeceklerine değindi.

Öztürk; tüm vatandaşlarımızı “FAHRİ TURİZM ELÇİSİ” bilincine ulaştırıp turizm potansiyelimizin maksimum seviyede kullanılmasını sağlayacağız. Ulusal ve Uluslararası turizm kuruluşları ile iş birliklerini güçlendirip şehrimize daha fazla turist gelmesini sağlayacağız. Sağlık turizmi kapsamında termal su kaynaklarımızın zengin olduğu şehrimizde turizm tesislerin yaygınlaştırılması için gerekli yatırımları yapacağız. Vatandaşlarımızın şifalı sulara daha kolay ve daha ekonomik koşullarda erişimini sağlamak için Belediye Termal Tesisleri’ni kuracağız” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yasin Öztürk, vatandaşlarımızın kendilerini seçmeleri halinde, beyaz rengin asaleti ve doğa harikası Pamukkale’mizi görmeyen, gezmeyen çocuğumuzun kalmayacağını, 18 yaş altı gençlerimizi ücretsiz gezilerle Pamukkale ile buluşturacaklarını söyledi.