Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

“PAÜ’LÜ BİLİM İNSANI PROF. DR. NECİP ATAR’I KUTLUYORUZ”

Bu haberin fotoğrafı yok

Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili, Pamukkale Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necip Atar’ın, Elsevier ve Stanford Üniversitesi tarafından açıklanan “Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları” listesinde yer almasına ilişkin tebrik mesajı yayınladı.

Pamukkale Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necip Atar, Elsevier ve Stanford Üniversitesi tarafından açıklanan “Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları” (%2’lik dilimde) listesinde yer aldı. İlk yüzde 2’lik dilime giren akademisyenler listesinde Türkiye’den toplam bin 395 bilim insanı yer aldı.

Başkan İbrahim Tefenlili mesajında, “Prof. Dr. Atar daha önce de nanoteknoloji alanında yaptığı çalışmalarla 2020 yılı TÜBA-GEBİP (Üstün Başarılı Genç Bilim İnsanı) ödülüne layık görülmüş ve ödülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden almıştı. Değerli akademisyen şimdi de Türkiye özelinde bin 395 araştırmacı bilim insanı “2022 Yılı Etki” listesine girmeye hak kazandı. Prof. Dr. Atar hocamızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” ifadelerini kullandı. HABER MERKEZİ