Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Pazar yerinde vatandaşlara aşure ikramı

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, muharrem ayı vesilesiyle Alaybey ve Laleli pazar yerlerinde vatandaşlara aşure dağıttı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin muharrem ayı münasebetiyle gerçekleştirdiği geleneksel aşure dağıtımı Alaybey ve Laleli pazar yerlerinde devam etti. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Alaybey pazarı ve ardından Laleli pazarında vatandaşlara aşure ikramında bulundu. Başkan Ergün’e aşure dağıtımında MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ergün Aksoy, Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Manisa Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Manisa MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten, Manisa Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Emrullah Sallıtepe, Manisa Meyve Sebze Umum Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Destan Bulgay, Manisa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Salih Karaağaç ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri eşlik etti.
Başkan Ergün, “14 yıldır muharrem ayı dolayısıyla aşure hayrımızı gerçekleştiriyoruz. Bu sene Allah’ın izniyle bugünlere geldik. Bu hayrın vatandaşlarımıza sağlık şifa getirmesini diliyorum. Pazar yerindeki esnaflarımıza da hayırlı bereketli işler diliyorum” dedi.

MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI CENGİZ ERGÜN, MUHARREM AYI VESİLESİYLE GELENEKSEL HALE GETİRİLEN AŞURE GÜNLERİNE ALAYBEY VE LALELİ PAZARYERLERİNDE VATANDAŞLARA AŞURE DAĞITARAK DEVAM ETTİ. (İHA/MANİSA-İHA) Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, muharrem ayı vesilesiyle Alaybey ve Laleli pazar yerlerinde vatandaşlara aşure dağıttı.