Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Pedallar, Aydın’ın Kurtuluşu için çevrilecek

Aydın Gençlik ve Spor

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde düzenlenecek olan bisiklet yarışında, bu kez pedallar Aydın’ın kurtuluşu için çevrilecek.

Aydın’ın düşman işgalinden kurtarılmasının yıldönümü dolayısıyla Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde “7 Eylül Zafer Kupası Kriteryum Yarışları” düzenlenecek. Aydın Bisiklet İl Temsilciliği işbirliği ile gerçekleştirilecek olan yarışlar 2 Eylül saat 09.30’da başlayacak. Efeler ilçesi Mimar Sinan Kapalı Spor Salonu önünden start alacak olan yarışlara katılan sporcular, 2 bin 600 ve bin 240 metre uzunluğundaki parkurlarda ter dökecek. 11 kategori erkek ve 5 kategori bayan olmak üzere toplam 16 kategoride gerçekleştirilecek her yarışın sonunda ilk üç sırayı alacak sporculara madalyaları, Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından verilecek.
Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan paylaşımda “Sporun zaferine hazır mısınız? Aydın Zafer Kupası Kriteryum Yarışı, 2 Eylül Cumartesi günü Mimar Sinan Spor Salonumuzun önünde gerçekleşecek. Heyecan dolu yarışmada bir araya gelip zaferin tadını çıkaracağız. Katılımınızı bekliyoruz” ifadeleri yer aldı.

AYDIN GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ KOORDİNESİNDE DÜZENLENECEK KRİTERYUM YARIŞINDA, BU KEZ PEDALLAR AYDIN’IN KURTULUŞU İÇİN ÇEVRİLECEK. (UĞUR ESER/AYDIN-İHA) Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde düzenlenecek olan bisiklet yarışında, bu kez pedallar Aydın’ın kurtuluşu için çevrilecek.