Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

PELET ÜRETİM MERKEZİ İLE HEM TASARRUF SAĞLANACAK HEM GELİR ELDE EDİLECEK

Merkezefendi Belediye Başkanı ve

Merkezefendi Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Şeniz Doğan, atık malzemelerin geri dönüşümüyle pelet üretimi gerçekleştirilecek bir tesisi ilçeye kazandıracak. Doğan, “Elde edeceğimiz peletleri ihtiyaç sahibi ailelere yakacak desteği olarak vereceğiz” dedi.

2019 yılından bu yana ‘Bütçeyi doğru kullanma’ anlayışı ile hizmetler gerçekleştiren Şeniz Doğan, çalışmalarına devam ediyor. Merkezefendi Belediyesi’ne ‘tasarruf ederken gelir elde eden belediye’ özelliğini kazandıran Şeniz Doğan, ilçeye en kısa süre içerisinde Pelet Üretim Merkezi’ni kuruyor. Bu tesis ile geri dönüşüm desteklenecek, sağlıklı ve çevreci enerji üretimi yapılacak ve yeni istihdam alanı yaratılacak. Elde edilen peletler ihtiyaç sahibi ailelere yakacak yardımı olarak dağıtılacak.

“ÜRETİM MAKİNELERİNİ DE BİZ ÜRETECEĞİZ”

Şeniz Doğan, “Yazın parklarımızdan topladığımız kuru dallar ve yaprakları sıkıştırıp şekillendirerek pelet üretimine başlıyoruz. Elde edeceğimiz peletleri ihtiyaç sahibi ailelere yakacak desteği olarak dağıtırken bu peletlerin makinelerini de üreterek başka belediyeler için de arz oluşturacağız” şeklinde konuştu.