Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Personele Sağlık ve Güvenlik Kitapçığı

Bu haberin fotoğrafı yok

Menteşe Belediyesi İş Yeri Sağlık ve Güvenlik birimi tarafından, Menteşe Belediyesi Personeline ve Menteşe İlçe Merkezindeki Kamu Kurum ve Kuruluşlarına ‘Ofiste Sağlık ve Güvenlik’ kitapçığı dağıtıldı. Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “Amacımız tüm kamu personelinin ofis çalışmalarında daha verimli ve sağlıklı bir çalışma ortamı yaratmalarını sağlamak ve iş kazalarının önüne geçmektir.” dedi.

Yapılan çalışma ile ilgili bilgi veren Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, büro çalışanlarının hangi bölümde çalıştığına bakılmaksızın sağlık ve güvenlik yönünden korunması gerektiğini, modern ofislerin basit önlemlerle engellenebilecek potansiyel tehlikelerle dolu olduğunu belirtti. Başkan Gümüş, “Ekiplerimiz tarafından ofis çalışanları için hazırlanan kitapçık ile ofis çalışmalarında daha verimli ve sağlıklı bir çalışma ortamının yaratılabilmesi amaçlanıyor.

Birkaç düzenleme ve çalışanların günde sadece birkaç dakika ayırarak yapacakları basit vücut egzersizleriyle daha sağlıklı ve güvenli bir iş ortamı yaratmaları mümkün olacak. Ayrıca hazırlanan kitapçık sosyal sorumluluk bilinci ile ilçe merkezimizdeki diğer kamu kurum kuruluşlarında ve üniversitemizde de dağıtıldı.” diye konuştu.