Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Polis memuru sevgilisi Fırat Köksal tarafından öldürülen Nagihan Üste toprağa verildi!

İzmir’in Konak ilçesinde tartıştığı polis sevgilisi Fırat Köksal tarafından silahla vurularak öldürülen Nagihan Üste memleketi Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde toprağa verildi.

İzmir'in Konak ilçesinde tartıştığı

Dün akşam saatlerinde İzmir’de bir otoparkta 39 yaşındaki polis memuru Fırat Köksal ve 33 yaşındaki sevgilisi Nagihan Üste, 35 V 0761 plakalı aracın içerisinde bir araya geldi. Burada ikili arasında çıkan tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Polis memuru Fırat Köksal, yanında bulundurduğu tabancayı çıkarması sonucu arabadan kaçmaya çalışan Üste’nin kafasına ateş etti. Olay yerinde kadının hayatını kaybetmesi sonucu, Köksal daha sonra aynı tabancayla kendisine ateş ederek intihar etti. Köksal da kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Son yolculuğuna memleketinde uğurlandı

Sevgilisi tarafından başından vurularak öldürülen Nagihan Üste memleketi olan Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde sevenlerinin gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı. Kırkağaç ilçesine bağlı Kayadibi Mahallesi’ndeki camide ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları ve dualar eşliğinde mahalle mezarlığında toprağa verildi.