Proje ve Hizmet Bulaşmasının Yeni Adresi Çamkule ve Ergene Oldu

Proje ve Hizmet Bulaşmasının Yeni Adresi Çamkule ve Ergene Oldu
Yayınlama: 09.04.2018
A+
A-

Bornova’da proje ve hizmetlerin belirlendiği mahalle buluşmaları Çamkule ve Ergene ile davam etti. Önce mahalle muhtarlarıyla görüşen Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila daha sonra vatandaşların istek, görüş ve önerilerini dinledi.


Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’nın göreve gelir gelmez başlattığı mahalle buluşmaları devam ediyor. Çamkule ve Ergene Mahallerini ziyaret eden Atila önce muhtarları ziyaret etti. Muhtarlarla proje ve hizmetleri değerlendiren Atila yeni önerileri de dinledi.

Daha sonra esnaf ve vatandaşlarla buluşan Başkan Atila istek ve önerileri dinledi. Bu arada Bozok Yaylası Yozgatlılar Derneği’ni de ziyaret eden  Atila burada güzel bir sürprizle karşılaştı. Derneğin Eski Başkanı Halk Ozanı Edip Şahin, Başkan Atila adına yazdığı türküyü seslendirdi.


Çamkule Mahalle Muhtarı Hüseyin Şimşek bugüne kadar önemli hizmetler yapıldığını belirterek, “Daha önce yapılan proje ve hizmetler de bizim ve vatandaşların görüş ve önerileri doğrultusunda yapılmıştı. Şimdi Başkan Atila yeni proje ve hizmetler konusunda da görüşlerimizi almak için bizi ziyaret etti. Genç ve dinanik Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi..

Bornova Belediyesi’ne her zaman öneri ve isteklerini iletebildiklerini  ifade eden Ergene Mahalle Muhtarı Ahmet Durmazgüler şöyle konuştu: “Başkan Olgun Atila’nın bizleri ziyaret etmesi ve projeleri yerinde görmesi çok iyi ve memnuniyet verici. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. “

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.