Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

SAĞLIKLI, GÜVENİLİR VE NİTELİKLİ BİR ÇEVREDE YAŞAMAK TÜM İNSANLARIMIZIN EN TEMEL HAKKIDIR

İYİ Parti Denizli Büyükşehir

İYİ Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yasin Öztürk, “depreme dayanıklı olmayan mevcut Büyükşehir binası yerine, Şehrimize yakışan yeni bir hizmet binası yapacağız” dedi. 

Her konunun uzmanlarıyla, Sivil Toplum Kuruluşlarıyla en yüksek seviyede iş birliği içerisinde olacaklarına vurgu yapan Öztürk, “Gelecek” planlamasında ve “Kalkınma” alanlarında uzman kişilerden oluşturulacak kurullarla ve şehrin içinden çıkan oluşumların desteği ile tüm faaliyetleri sürdürülebilir hale getireceklerini söyledi.

Depreme dayanıklı olmayan mevcut Büyükşehir binası yerine Şehrimize yakışan yeni bir hizmet binası yapacaklarını belirten Öztürk, “Kentsel dönüşümü sadece depreme dayanaklı dönüşüm olarak ele almayacağız, kent estetiğini de içeren projeleri hayata geçireceğiz. Afet riski taşıyan, alt ve üst yapı koşulları yetersiz, çarpık yapılaşmış konut alanlarını, daha güvenilir ve daha sağlıklı hale getirilebilmek için gereken tüm adımları atacağız ve bu kararları tek başımıza almayacağız. Büyükşehir Meclis Toplantılarımızı tüm Vatandaşlarımıza açık e-katılım yoluyla yapacağız” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yasin Öztürk, “Ülke olarak 6 Şubat 2023’te iki büyük deprem yaşadık. Binlerce vatandaşımız hayatını kaybetti. Bu büyük felaket karşısında bize düşen nerde hata yaptığımızı bulmak, şehirleşmenin gereklerini yakalamak ve aynı hataları tekrarlamamaktır. Sağlıklı, güvenilir ve nitelikli bir çevrede yaşamak tüm insanlarımızın en temel hakkıdır ve bunları sağlamak bizim görevimizdir” dedi.