Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

SAĞLIK’TA “İYİ DESTEK” EKİPLERİ HER AN YANINIZDA OLACAK

“Denizli’miz her yönü ile

“Denizli’miz her yönü ile tam bir Sağlık Kenti olacak” diyen İYİ Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yasin Öztürk, hemşerilerimizin aylarca beklemek sorunda kalmadan temel sağlık hizmetlerinden faydalanabilmesi için gereken her türlü çabayı göstereceklerini söyledi.

Doktor, hemşire, psikolog, diyetisyen ve sosyal hizmet uzmanlarından oluşan “İYİ Destek” ekipleri oluşturacaklarını ve birçok branşta koruyucu hekimlik, ayakta teşhis ve tedavi hizmeti sunacaklarını vurgulayan Öztürk, “Denizli’miz her yönü ile tam anlamıyla bir Sağlık Kenti olacak” dedi.

“Herkes İçin Sağlık ve Sağlıkta Eşitlik ilkesinden hareketle önceliği koruyucu sağlık sistemlerine vereceğiz. Gezici sağlık tarama araçları ile 18 yaş altı genç ve çocuklarımızın diş-göz taramalarının,  kadınlarımızın mamografi taramalarının düzenli ve ücretsiz olarak yapılmasını sağlayacağız”  diyen Öztürk;

Mobil Sağlık Araçları ile sağlık hizmetini hasta, engelli, yaşlı, evinden çıkamayacak durumda olan vatandaşlarımızın ayağına götüreceklerini, doktor, hemşire ve sağlık teknikerinden oluşan ekipler tarafından mahalle mahalle, ev ev gezilerek sağlık taraması hizmeti vereceklerini söyledi.

İYİ Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yasin Öztürk, İYİ Belediyecilik anlayışında toplum sağlığının her konunun üzerinde tutulacağına ve her ne gerekiyorsa geç kalınmadan yapılacağına da vurgu yaptı.