Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Şahin Tin, Osmaniye’de canla başla çalışıyor

Kahramanmaraş depreminde yıkıma uğrayan illerden biri olan Osmaniye’de görevlendirilen Denizli Milletvekili Şahin Tin bölgede canla başla çalışmaya devam ediyor.

Kahramanmaraş depreminde yıkıma uğrayan

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler 10 ilde büyük yıkıma yol açtı. Çok sayıda can kaybının yaşandığı illerde yaralılar ve depremzedeler için yardım faaliyetleri devam ediyor. Bu kapsamda Denizli Milletvekili Şahin Tin, deprem bölgesi Osmaniye’de görevlendirildi.

Milletvekili Şahin Tin, bölgeye dışarıdan gelen yardımların koordinasyonunda aktif olarak çalışmaya devam ediyor. Vekil Tin yaptığı açıklamada; “Devletimiz tüm imkanları ve unsurlarıyla deprem bölgesinde varlığını gösteriyor, yaraları sarıyor. Kahraman Mehmetçiklerimiz de milletimiz için canla başla çalışıyor. Enkaz alanında, yardım ve yemek dağıtımında, afet bölgesinin her yerinde onları görmek bize güç ve onur veriyor.”dedi.

Tin ayrıca;”Afet bölgelerinden Osmaniye’de kurtarma çalışmaları büyük bir gayretle sürdürülürken, diğer yandan da depremzedelerin barınma ihtiyacının karşılanması için süratle adımlar atılıyor. AFAD tarafından kurulan çadır kentlerde vatandaşlarımızı ziyaret edip, acılarına ortak oluyoruz.Türkiye’nin her yerinden vatandaşlarımız yardım gönderiyor. Osmaniye’de kurulan lojistik merkezlerinde gelen yardımların kabulü, tasnifi ve vatandaşlarımıza ulaştırılmasını bizzat takip ediyoruz. Gençlik ve Spor Bakanımızı çalışmalarla ilgili bilgilendirdik. Dayanışma vakti” diye konuştu