Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Salihli CHP’de başkan değişmedi

Manisa’nın Salihli ilçesindeki Cumhuriyet

Manisa’nın Salihli ilçesindeki Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Örgütünün 38. Olağan Kongresi’nde mevcut başkan Hasan Hüseyin Namver yeniden başkan seçildi. Başkanlık için 2 adayın yarıştığı kongrede mevcut başkan Hasan Hüseyin Namver 278 oy alırken, diğer aday Ali Nihat Çelik ise 97 oy aldı.

Salihli Belediyesi Zafer Keskiner Tiyatro Salonu’ndaki kongrede Divan Başkanlığını Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu yaptı. Kongreye CHP Grup Başkanı ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, Manisa Milletvekilleri Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, Bekir Başevirgen ile İl Başkanı İsmail Çalışkan, İl Kadın Kolları Başkanı Şadiye Uysal, belediye başkanları, delegeler ve partililer katılırken, başkanlık için mevcut başkan Hasan Hüseyin Namver ve diğer aday Ali Nihat Çelik yarıştı. 425 kayıtlı delegenin olduğu seçimde 375 delege oy kullandı. Kullanılan oyların 278’ini alan Hasan Hüseyin Namver, yeniden seçilip güven tazeledi. Rakibi Ali Nihat Çelik ise 97 oy aldı.

Seçiminin ardından bir konuşma yapan Namver “Bu bir yarış değil. Bu seçimin kazananı ve kaybedeni yok. Kazanan Cumhuriyet Halk Partisi. Bugün biz, başka bir siyasi partiye karşı seçim kazanmadık. İçimizdeki kongre sürecini tamamladık. Diğer arkadaşlarımız da bizim yol arkadaşlarımızdır. Onlar da emek harcadılar. Önümüzdeki hedeflere hep beraber yürüyeceğiz.” dedi.
Hasan Hüseyin Namver başkanlığındaki CHP Salihli İlçe Yönetim Kurulu; Eren Akdeniz, Enver Akgün, Emirali Akmeşe, Emine Asal, Özgür Aşıcı, Aysun Barut, Osman Fikret Budak, Emrah Ceyran, Yıldıray Çıvgın, Halit Gücün, Kenan Harman, Hülya İnce, Gürcan İzmirlioğlu, Gamze Karaaslan, Sevda Karacan, Meliha Kınay, Kevser Öktem, Kudret Özbayramcı, Mustafa Özer, Muzaffer Pınarbaşı, Buse Sayış, Bircan Uyar, Emrah Yalçın ve Serpil Yener’den oluştu.

MANİSA’NIN SALİHLİ İLÇESİNDEKİ CUMHURİYET HALK PARTİSİ (CHP) İLÇE ÖRGÜTÜ’NÜN 38. OLAĞAN KONGRESİ’NDE MEVCUT BAŞKAN HASAN HÜSEYİN NAMVER YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ. BAŞKANLIK İÇİN 2 ADAYIN YARIŞTIĞI KONGRE DE MEVCUT BAŞKAN HASAN HÜSEYİN NAMVER 278 OY ALIRKEN, DİĞER ADAY ALİ NİHAT ÇELİK İSE 97 OY ALDI. (BEHZAT AKCAN/MANİSA-İHA) Manisa’nın Salihli ilçesindeki Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Örgütünün 38. Olağan Kongresi’nde mevcut başkan Hasan Hüseyin Namver yeniden başkan seçildi. Başkanlık için 2 adayın yarıştığı kongrede mevcut başkan Hasan Hüseyin Namver 278 oy alırken, diğer aday Ali Nihat Çelik ise 97 oy aldı.