Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Salihli’ye kilit parke desteği için protokol imzalandı

Manisa Büyükşehir Belediyesi ile

Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Salihli Belediyesi arasında, ilçenin muhtelif mahallelerinde kullanılmak üzere kilit parke taşı desteğini içeren protokol imzalandı.

İl genelinde çalışmalarını aralıksız sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyelerine sağladığı kilit parke desteklemelerine de devam ediyor. Bu çerçevede Salihli Belediyesi’ne de ilk etapta 60 bin metrekare parke taşı desteğinde bulunulacak. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, kilit parke desteğini içeren protokolü imza altına aldı. Protokolün hayırlı olmasını dileyen Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, “2014’ten beri Büyükşehir Belediyesi ile çıkmış olduğumuz yolda Salihli’yi değiştirme adına çok büyük mesafeler kat ettik. Allah razı olsun. Bu çalışmalarımız devam ediyor. Bundan sonra da etmeye devam edecek. Cengiz Başkanımıza ve tüm ekibine teşekkür ediyorum” dedi.
İlçede yapılacak çalışmaların hayırlı olmasını temenni eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise çalışmalara ara vermeden devam edeceklerini dile getirdi.

MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İLE SALİHLİ BELEDİYESİ ARASINDA, İLÇENİN MUHTELİF MAHALLELERİNDE KULLANILMAK ÜZERE KİLİT PARKE TAŞI DESTEĞİNİ İÇEREN PROTOKOL İMZALANDI. PROTOKOL KAPSAMINDA MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN İLK ETAPTA 60 BİN METREKARE PARKE TAŞI DESTEĞİNDE BULUNULACAK. PARKE TAŞI ÇALIŞMALARI İSE SALİHLİ BELEDİYESİ TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLECEK. (BEHZAT AKCAN/MANİSA-İHA) Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Salihli Belediyesi arasında, ilçenin muhtelif mahallelerinde kullanılmak üzere kilit parke taşı desteğini içeren protokol imzalandı.