Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Şanlıurfa 3 günlük hava durumu.. Şanlıurfa hava durumu

Türkiye, Kahramanmaraş merkezli meydana

Türkiye, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde iki yıkıcı deprem ile sarsıldı. Çok sayıda kenti etkileyen ve yüzyılın en büyük ikinci depremi olarak kayıtlara geçen sarsıntılar Kahramanmaraş başta olmak üzere Gaziantep, Malatya, Diyarbakır, Kilis, Şanlıurfa ve Adıyaman’da büyük yıkımlara neden oldu. Depremden en çok etkilenen illerden biri olan Şanlıurfa hava durumu kurtarma çalışmalarını olumsuz etkiliyor. Deprem bölgesinde yaşayanlar ve yardıma gidenler Şanlıurfa hava durumu nasıl olacak sorusuna cevap ararken, özellikle Şanlıurfa 3 günlük hava durumu raporları merak ediliyor. Peki, Şanlıurfa’da 15 günlük hava durumu açıklandı mı? şanlıurfa’da 30 günlük hava durumu, şanlıurfa’da 90 günlük hava durumu nasıl olacak? 

Şanlıurfa 3 Günlük Hava Durumu Nasıl Olacak?

Cumhuriyet tarihinin en büyük felaketlerinden biriyle karşı karşıya kalan Şanlıurfa’da büyük yıkım yaşandı. Bölgede hava koşulları da olumsuz etkilerini sürdürürken, Şanlıurfa 3 günlük hava durumu nasıl olacak sorusu yüksek sesle dile getirilmeye başlandı.

Şanlıurfa hava durumu bugün çok bulutlu, kuvvetli karla karışık yağmur ve kar yağışlı olacak. Soğukların da etkili olacağı Şanlıurfa hava durumu için bugün en düşük sıcaklık 2, en yüksek sıcaklık ise 7 derece seviyesinde olması öngörülüyor.

Şanlıurfa Hava Nasıl Olacak?

Şanlıurfa hava durumu yarın yanı 7 Şubat 2023 Salı günü çok bulutlu, yağmur ve karla karışık yağmurlu geçecek. Bölgede hava sıcaklıklarının ise en düşük 2, en yüksek 7 derece seviyesinde gerçekleşmesi bekleniyor.

8 Şubat 2023 Çarşamba ve 9 Şubat 2023 Perşembe günleri Şanlıurfa hava durumu parçalı bulutlu olacak. Şanlıurfa hava durumu en düşük sıcaklık 0, en yüksek sıcaklık 6 derece olacak.

Şanlıurfa’da 10 Günlük Hava Durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, deprem bölgesi Şanlıurfa’da uzun dönem hava tahminlerini de yayınladı. Buna göre Şanlıurfa’da 10 günlük hava durumu yer yer yağışların etkisi altında olacak.

10 Şubat 2023 Cuma günü Şanlıurfa hava durumu parçalı bulutlu bir havanın hakimiyetinde geçecek. Şanlıurfa hava durumu verilerine göre en yüksek sıcaklık 7, en düşük sıcaklık ise 1 derece seviyesinde olacak.

11 Şubat 2023 Cumartesi günü ise Şanlıurfa hava durumu az bulutlu ve açık olacak. En düşük sıcaklığın 1 derece olması beklenen Şanlıurfa hava durumu verilerine göre en yüksek sıcaklık ise 8 derece seviyesinde seyredecek.

12 Şubat 2023 Pazar günü ise Şanlıurfa hava durumu açık olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre Şanlıurfa hava durumu sıcaklık olarak en düşük 1, en yüksek 9 derece seviyesinde olacak. 

13 Şubat 2023 Pazartesi günü Şanlıurfa hava durumu parçalı bulutlu olarak tahmin ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tahminlerine göre en yüksek sıcaklık 9, en düşük sıcaklık ise 2 derece seviyesinde olacak. 

Şanlıurfa hava durumu 14 Şubat 2023 Salı günü ise açık olması bekleniyor. Meteoroloji, Şanlıurfa hava durumu sıcaklık tahminlerini de en düşük 1, en yüksek 11 olarak açıkladı.

15 Şubat 2023 Çarşamba günü da açık olacak Şanlıurfa hava durumu en düşük 3 derece, en yüksek 11 derece olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa’da 15 günlük hava durumu verilerinin yanı sıra uzun vadeli tahminlerini de paylaştı. Şanlıurfa’da 30 günlük hava durumu, Şanlıurfa’da 60 günlük hava durumu, Şanlıurfa’da 90 günlük hava durumu verileri de Meteoroloji Genel Müdürlüğü sitesinden ulaşılabilmektedir.