Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sarayköy’de Başkan Zolan, sert çıkışlarla büyük destek gönderdi

Sarayköy Belediye Başkanı ve

Sarayköy Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı Ahmet Necati Özbaş’ın, Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışında açıklamalarda bulunan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Oy vermeyeceğim şeklinde bakan varsa, o hakkınızı bende kullanın. Ahmet Necati Özbaş’a oyunuzu kullanın.” şeklinde konuştu.

Sarayköy Belediye Başkan Adayı Ahmet Necati Özbaş’ın ve eşi Esin Özbaş’ın misafirlerle tek tek ilgilendiği açılış törenine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, MHP İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Sait Dikici, MHP İlçe Başkanı Hasan Konya ve binlerce vatandaş katıldı. Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışında konuşan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Saraköy’de ileri giden birçok işlere imza attık. Sarayköy’ün damadı olmakla şanslıyım çok şükür. Benim Sarayköy’süz günüm geçmiyor. Her zaman Sarayköy’le yan yanayız, omuz omuzayız, kızınız gerçekten her zaman sorar eksiğiniz var mıdır? Diye. Onun için o konuda Sarayköy’e şanslı mı? desek, yoksa benim şanslıyım ikimiz de şanslıyız. Sarayköy’de göreve başladığımız günden bu yana geriye bir şey yok, artık ileriye giden çok şey var. Biz sadece hizmet ettik, başka bir derdimiz olmadı” dedi.

“Yemin bile etmiş olsanız o hakkınızı bende kullanın”

Seçmenlere Sarayköy için seslenen Başkan Zolan, “Bir sebepten dolayı kızıyorsanız, şunu söylemek isterim. Oy vermeyeceğim şeklinde bakan varsa, o hakkınızı bende kullanın. Ahmet Necati Özbaş’a oyunuzu kullanın. Çünkü Sarayköy’ü seven biridir.  Yemin bile etmiş olsanız, oy vermeyeceğim hakkınızı bende kullanın. Ama Özbaş’ı kayıtsız, şartsız tüm Sarayköy sahip çıksın” diye seslendi.