Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sarayköy’de kaz katliamını ilçe başkanı yaptı iddiası

Denizli’nin Sarayköy ilçesinde meydana gelen olayda adeta hayvan katliamı yaşandı. Kümesten kaçan kazların CHP Sarayköy ilçe başkanı Mehmet Salih Konya tarafından vurulduğunu iddia eden kaporta ustası Süleyman Demir ‘Bu hayvanlara yapılan yazık günah. Kazların açtığı zararın fiyatını söyleseydi ben parasını öderdim. Kazlarımı çok seviyordum, her sabah saat 06.00’da onları yemle besliyordum. Kendisinden şikayetçi oldum’ dedi. İlçe başkanı Konya ise konunun siyasi karalama olduğunu iddia edertek suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.

Denizli'nin Sarayköy ilçesinde meydana

Olay, Denizli’nin Sarayköy ilçesinde meydana geldi.İlçede kaporta ustası olan Süleyman Demir’e ait kazlar, dün akşam saatlerinde kapalı oldukları kümesten kaçtı. Kümesten kaçan kazlar, 300 metre mesafedeki CHP Sarayköy İlçe Başkanı Mehmet Salih Konya’ya ait yonca tarlasına girdi. Kaporta ustası Demir’in iddiasına göre, tarlaya giren kaz sürüsünü CHP Sarayköy ilçe başkanı Mehmet Salih Konya vurdu. Olayın ardında Kaporta ustası Demir’in yanına giden Konya, kazlarını vurduğu ve tarlasını ölü hayvanlardam temizlemesini istedi. Olay yerine giden kazların sahibi Demir, 40 kazını ölü 5’ini de yaralı olarak bulunca gördükleri karşısında neye uğradığını şaşırdı.

İlçe başkanı “siyasi karalama” dedi babasının vurduğunu söyledi

Süleyman Demir hemen durumu polis ekiplerine ihbar etti. İhbar üzerine gelen polis ekipleri inceleme yaptı. Soruşturma başlattı. Polisin ifadesine başvurduğu Konya, hakkındaki iddiaların asılsız olduğunu öne sürdü. Konya, kazları kendisinin değil, babasının vurduğunu belirterek bu olayın siyasi bir karalama olduğunu konu ile ilgili suç duyurusunda bulunuduğunu açıkladı.

Esnaf Demir şikayetçi oldu

Yaşananlar nedeniyle üzgün olduğunu söyleyen Süleyman Demir, kazlarının daha önce serbest olduğunu ancak şikayetler nedeniyle kümese kapattığını, ancak gözden kaçan bir hata nedeniyle kazların kümesten kaçtığını belirtti. Kazlarını CHP Sarayköy ilçe başkanı Mehmet Salih Konya’nın vurduğunu iddia eden Esnaf Demir, kazlarını çok sevdiğini belirterek konu ile ilgili şikayette bulunduğunu ifade etti.