Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sarıana ve İrimiçi’nde Çalışmalar Sürüyor

Marmaris Belediyesi Fen İşleri

Marmaris Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Sarıana Mahallesi İrimiçi bölgesinde yürüttüğü yenileme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Altyapı çalışmalarının büyük ölçüde tamamlandığı bölgede üst yapı yenileme çalışmalarına geçildi. Çalışmaların tamamlanmasıyla bölge modern bir görünüme kavuşurken, yağmur suları da sorun olmaktan çıkacak.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Fen İşleri Müdürü Özgür Han, 12, 27, 29 ve 31. sokaktaki çalışmaların tamamlanmak üzere olduğunu belirterek şunları söyledi; “Üst yapı çalışmalarından önce altyapı çalışmaları tamamlanıyor. Bu kapsamda havai elektrik hatları yer altına alındı. Bu bölgede daha önce yaşanılan yağmur suyu problemimiz vardı. Bu amaçla gerekli yerlere yağmur suyu drenaj hatları yapıldı, mevcuttakiler elden geçirildi. Yeni hatlarla, eski hatlar desteklendi. Sonrasında üst yapı çalışmalarına geçildi. Şu anda parkeleme çalışması devam ediyor. 12, 27, 29 ve 31. sokakta çalışmalarda sona yaklaşıldı. 33. sokak üzerinde ticari faaliyetin yoğun olması nedeniyle bu sokaktaki çalışmaları sona sakladık. Bir ay içinde buradaki çalışmalarımız da tamamlanacak. Geçtiğimiz dönemde Sarıana Mahallesi’nde yürütülen çalışmalarda 22. sokağı ve Sarıana Apartın önünden geçen sokağı elektrik hatları nedeniyle tamamlayamamıştık. Bu yıl 33. sokakla birlikte bu iki sokakta da çalışmalar tamamlanacak. Böylece Sarıana ve İrimiçi bölgesinde yürütülen çalışmalar tamamlanmış olacak.”