Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

SASALI MUHTAR ADAYI VELİ KASAP SASALI HALKIYLA BULUŞTU

Sasalı eski dönem Belediye

Sasalı eski dönem Belediye Başkanı Veli Kasap bu sefer muhtar adayı olarak halkına hizmet etmeye devam edecek. Sasalı halkıyla buluşan Veli Kasap halkına hizmet etmek etmeye devam edeceğini gösterdi. İlk olarak sözlerine “insanlar oy atarken oy atacağı kişiyi incelemeli. Öncellikle benim kim olduğunu araştırın.” diyerek oy verme sürecinde adayı tanımanın önemli olduğuna vurgu yaptı. Kendisinin eskiden göçmen yoluyla geldiğini söyleyerek 1968’den beri aynı mahallede oturduğu söyledi.

Hatır gönül için değil, hak edene oy verin diyerek konuşmalarına başladı. Ardından Sasalı’ya daha önce yapmış olduğu hizmetlerden bahsetti. Belediye başkanlığı hizmeti sürecinde herkesi desteklediğini söyledi. “Tek çabam herkes evine bir lokma ekmek götürsün” Dedi. Bundan sonrada bu desteği vermeye hazır olduğu dile getirerek “Siz bana daha önce bu hakkı verdiniz. Sasalı halkına minettarım” dedi.

Likayat ve adalet temelli bir yönetim anlayışı benimseyen Veli Kasap 5 yıl boyunca elimden geleni yaptım. Kimseyi geri çevirmedim. Ayrıca Sasalı’nın sorunlarına değinerek çözüm bulunması gerektiğini dilendirdi. Daha önce top sahası yaptıklarını söyleyerek önemli olanın icrat olduğunu belirtti. Meclis üyeliği sürecinde yeniden halkına hizmet etmek için elinden geldiğini yaptığını ve yine tek derdim halkım dedi.

BANA İNANMIYORSANIZ BANA DAHİ OY ATMAYIN!

“Hatırla, gönülle, eşle, dostla, akrabayla olacak iş değil, bana inanmıyorsanız bana dahi oy atmayın. Ama bir insan derdine derman olacaksa, hizmet getirecekse ona oy verin.” diyerek halkına çok kez dokunduğunu ve yine dokunacağını söyleyerek halkından destek aldı. Halktan birçok kişi etkinliğe katılım göstererek Veli Kasap’ı desteklediler.