Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Şehit Ateşi beş Ege iline düştü!

Suriye’nin İdlib kentinde Türk ordusuna karşı Suriye Rejim Güçlerinin yaptığı saldırı sonucu 34 askerimizin şehit düştüğü haberi tüm Türkiye’yi yasa boğdu. 34 askerimizin kimlikleri de netleşmeye başladı. Alınan ilk bilgilere göre Ege illerinde İzmir, Muğla, Manisa, Uşak ve Afyonkarahisar’a şehit ateşi düştü.

Suriye'nin İdlib kentinde Türk

33 şehidin nüfusa kayıtlı olduğu 25 il; Kayseri, Mersin, Sakarya, Niğde, Aksaray, Adana, Muğla, Tokat , Uşak, Afyonkarahisar, İstanbul, Kahramanmaraş, Tekirdağ, Manisa, Hatay, Adıyaman, Konya, Batman, İzmir, Antalya, Bitlis, Gaziantep, Osmaniye, Bingöl ve Kırıklareli olarak belirlendi.

Manisa’nın şehidi Emre Baysal

Çatışmada yaşamını yititren Emre Baysal’ın Manisa nüfusuna kayıtlı olduğu bildirildi. Şehit Emre Baysal’ın İstanbul Sancaktepe‘de yaşayan anne ve babası ile Şırnak’ta yaşayan eşine acı haber ulaştı. Manisalı şehidin İstanbul’da defnedileceği belirtildi.

İzmir’in şehidi Ahmet Alpaslan

İdlib’de dün yaşanan saldırıda şehit düşen 23 yaşındaki Uzman Onbaşı Ahmet Alpaslan’ın evine şehit ateşi düştü. Alpaslan’ın İstanbul Bağcılar’da bulunan evine Türk bayrakları asıldı. Şehit Alpaslan’ın ailesinin isteği üzerine İzmir’de toprağa verileceği öğrenildi.

İdlib’de dün yaşanan saldırıda şehit düşen 23 yaşındaki Uzman Onbaşı Ahmet Alpaslan’ın evine şehit ateşi düştü. Alpaslan’ın Bağcılar’da bulunan evine Türk bayrakları asıldı, evin önüne taziye çadırı kuruldu. Bir ambulansın da hazır bekletildiği sokakta, şehit Alpaslan için dua okundu.

Afyon’un şehidi Süleyman Şahin

Suriye’deki hava saldırısı sonrası şehit olan 33 kahraman asker arasında bulunan Piyade Yüzbaşı Süleyman Şahin’in Afyonkarahisar’daki ailesine acı haber verildi.
Suriye’nin İdlib kentinde rejim unsurları tarafından düzenlenen hava saldırısında şehit olan 33 askerden Piyade Yüzbaşı Süleyman Şahin’in Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesindeki ailesine acı haber verildi.
Şehit Şahin’in babası Mehmet Şahin’in Dinar Belediyesinde işçi olarak çalıştığı öğrenildi. Eşinin Ankara’da bakanlıkta çalıştığı belirtilen Piyade Yüzbaşı Süleyman Şahin’in 2 çocuk babası olduğu bildirildi.

Uşak’ın şehidi Ali Turgut

İdlib bölgesinde Esed rejiminin hava saldırıları neticesi şehit olan Piyade Uzman Çavuş Ali Turgut’un (39) acı haberi memleketi Uşak’taki baba evine ulaştı. Şehidin evi Türk bayrakları ile donatıldı. Dün akşam saatlerinde İdlib’de Esed rejiminin hava saldırıları sonucu şehit haberi Banaz ilçesine bağlı Büyükoturak köyüne de ulaştı. Şehit Ali Turgut’un (39) babaevine acı haberi Banaz Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar, Belediye Başkanı Zafer Arpacı ve İl Jandarma Komutanı Albay Murat Kılıç verdi.

Muğla’nın şehidi Tolga Can Yılmaz

Suriye’nin İdlib kentinde düzenlenen hava saldırısında şehit olan 33 askerden Piyade Uzman Çavuş Tolga Can Yılmaz’ın (24) acı haberi, Bursa’da yaşayan ailesine verildi.

Piyade Uzman Çavuş Tolga Can Yılmaz’ın şehadet haberi, Yıldırım ilçesinde yaşayan ailesine, askeri yetkililer tarafından verildi. Acı haberi alan şehidin annesi Tülay Yılmaz, fenalaşırken, sağlık ekibi müdahale etti. Baba Tacettin Yılmaz’ın ise memleketi Zonguldak’ta olduğu öğrenildi. Şehidin evine Türk bayrağı asılırken, mahalleli ve aile yakınları, taziye ziyareti için geldi. Ailenin tek çocuğu olduğu öğrenilen şehit Tolga Can Yılmaz’ın, evlenmek için para biriktirdiği öğrenildi.