Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

SEMA SİLKİN ÜN :”DENİZLİ’NİN SOKAKLARINDA VE CADDELERİNDE BENİ GÖRÜRSENİZ DURDURUN VE BU VAATLERİ SORUN “

Denizli’ye İnovasyon Merkezi Bu

Denizli’ye İnovasyon Merkezi

Bu merkez, yenilikçi fikirleri olan bireyler ve girişimciler için bir buluşma noktası olacak, onlara fikirlerini hayata geçirebilmeleri için gerekli araçları, kaynakları ve mentorluk desteğini sağlayacak. Bu proje, şehrin ekonomik kalkınmasına katkıda bulunacak yenilikçi projelerin ortaya çıkmasına olanak tanıyacak.

Ayakkabı sanayiisini geliştireceğiz

“Üretimde Geleceğe Hazırlan” projesi kapsamında Denizli’nin geleneksel zanaatlarını ve sanayisini modern çağın gereklilikleri doğrultusunda ileriye taşımayı hedefliyoruz. Bu bağlamda, şehrimizin önemli üretim kollarından biri olan ayakkabı sanayiine özel bir önem veriyoruz. Denizli’yi, yüksek kaliteli ve inovatif ürünleriyle tanınan bir ayakkabı üretim merkezi haline getireceğiz

Denizli’ye Kuluçka Merkezleri Kuruyoruz

Genç girişimcilerimizi desteklemek amacıyla, Denizli genelinde kuluçka merkezleri kuracağız. Bu merkezler, yenilikçi fikirleri olan gençlerimize iş modeli geliştirme, mentorluk ve finansal destek sağlayacak. Kuluçka merkezlerimiz, Denizli’nin girişimcilik ekosistemini güçlendirecek ve gençlerimizin hayallerini gerçekleştirmelerine yardımcı olacak.

Türkiye’de bir ilk Melek Belediyecilik

Denizli’deki yenilikçi projeler ve girişimler için melek yatırımcı ağını genişleteceğiz. Şehrimizdeki girişimcilik potansiyelini desteklemek ve yeni iş fırsatları yaratmak amacıyla, yerel ve ulusal melek yatırımcılarla iş birlikleri kuracağız. Bu sayede, Denizli’nin ekonomik kalkınmasına katkıda bulunacak inovatif projeler hayata geçirilecek.