Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ŞENİZ DOĞAN, “BASKETBOL İLÇESİNE YENİ BASKETBOL ANTRENMAN SAHALARI YAKIŞIR”

Merkezefendi Belediye Başkanı ve

Merkezefendi Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Şeniz Doğan, geleceğin sporcularını yetiştirmek ve ilçedeki basketbol alt yapısını kuvvetlendirmek için belirlenen noktalarda basketbol antrenman sahalarını açacaklarını söyledi.

Sporu ve sağlıklı yaşamı destekleyen birçok projeyi ve etkinliği Merkezefendi’de gerçekleştiren Şeniz Doğan, ilçeyi sporun merkezi yapmayı hedeflediklerini belirtti. 2019’dan bu yana Merkezefendi’de spor alanında sayısız etkinlik, her yaştan vatandaşın katılımı ile gerçekleştirildi. Basketboldan futbola, satrançtan pilatese, zumbadan voleybola kadar birçok branştaki kurslar ve yarışmalar ile vatandaşların talepleri karşılandı. 5 yılda on binlerce kişinin ücretsiz spor yaptığı Merkezefendi’ye spor alanları kazandırılmaya devam edilecek.  

Denizli’yi, Basketbol Süper Ligi’nde temsil eden Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket Takımı’na alt yapı oluşturmak için çalışmalar gerçekleştirdiklerini ifade eden Şeniz Doğan, önümüzdeki 5 yıl içerisinde hem basketbol takımının hem de yetenekli çocukların bambaşka yerlerde olacağını ve bu konuda sorumluluk sahibi olduklarını dile getirdi.

“FİBA STANDARTLARINA UYGUN SAHALAR YAPACAĞIZ”

Görev yaptıkları süre boyunca sporun herkes için erişilebilir olması adına çaba harcadıklarını söyleyen Doğan, “Biz basketbol ilçesiyiz. Merkezefendi’de yaşayan her gencin istediği saatte dışarı çıkıp kendi mahallesinde basketbol oynamasını istiyoruz. Denizli’nin basketbol altyapısını güçlendirmek, herkesin basketbol becerilerini geliştirmek için FİBA Standartlarına uygun en az 1000 kişi kapasiteli kapalı antrenman sahalarını belirlenen noktalarda hızlıca açmaya başlıyoruz” dedi.