Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

SERTEL, İZMİR BÜYÜKŞEHİR İÇİN ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI

Geçmiş 2 dönemde (26

Geçmiş 2 dönemde (26 ve 27. Dönem) CHP İzmir Milletvekili görevini yürüten Atila Sertel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.  Atilla Sertel Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Binasında yaptığı konuşmada, “Bu görevi layıkıyla yapacağıma inanıyorum. İzmirliler kimseye torpil yapmaz” ifadelerini kullandı.

“TIRNAKLARIMLA KAZIYARAK GELDİM”

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığına adaylığını ilan eden Atila Sertel, ilk defa bu kadar duygulandığını ifade ederek, “Bugün ilk defa duygulanıyorum. İlk defa adaylık açıklarken sesim titriyor. Bunun nedeni şudur bu kent İzmir bana 1989 yılında 32 yaşında Büyükşehir Belediye Başkanımız Yüksel Çakmur’un, Basın ve Halka ilişkiler başkanlığını verdi. Ben belediyeciliğe çok genç yaşta başladım. 34 yaşında Cumhuriyet Halk Partisinin şerefli üyeleri beni Milletvekili adayı yaptı. 160 oyla seçimi kaybettik ama hiç önemli değil dedik. Bu mücadele sürecektir. 2015 yılında CHP’nin ikinci bölgesinde Cumhuriyet Halk Partisi beni çok önemli bir göreve getirdi ve İzmir milletvekili olarak seçti, Ankara’ya gönderdi. Boğazımdan tek bir haram lokma ne benim ne de ailemin geçti.  Bu güne kadar hep çalışarak üreterek tırnaklarıyla kazıyarak gelen bir gencin mücadelesini yaşıyorum yaşamaya devam ediyorum” dedi.

“İZMİRLİLER KİMSEYE TORPİL YAPMAZ”

Büyükşehir adayını Cumhuriyet Halk Partili üyelerin seçmesini istediğini ifade eden Sertel, “Bırakın İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı’nı Cumhuriyet Halk Partisi’nin 120 bin üyesi seçsin. O şerefli üyeler kimi seçeceğine hangi konuda kimi seçeceğine, bizlerden herkesten iyi bilir. İzmirliler laik, çağdaş, yurt sever, Atatürkçü insanlar. İzmirliler kimseye torpil yapmaz. Ben siyasette önemli bir düstur edindim.  Benim siyasette iki tane dayım var. Birinci dayım üyelerimizdir. İkinci dayım halkımızdır.  Bunlar dışında siyasette hiç bir dayım yok olmayacaktır. Ben üyemize ve İzmirlilere güveniyorum. İzmir için en iyisini yapmak için yola çıktım.  Eğer nasip olursa sandık kurulursa desteğinizle beraber bu görevi en iyi şekilde yapacağıma inanıyorum” ifadelerini kullandı.

“O SANDIĞIN KOYULMASINI CANI GÖNÜLDEN İSTİYORUM”

Atila Sertel, diğer İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adaylarını tebrik ederek şöyle konuştu: ” Her biri İzmir’i düşünecek. Cumhuriyet Halk Partili olmanın felsefesi temeli şudur: Ben olursam dünya var, ben yoksam yıkılsın bu dünya anlayışını asla kabul etmiyorum. Ben Cumhuriyet Halk Partisi bayrağına sarılı gömülmek isterim. Ölünceye kadar da Cumhuriyet Halk Partiliyim. Bizim arayışımız parti içindeki demokrasidir. O sandığın koyulmasını canı yürekten istiyorum. Koymazlarsa da her şeye hazırım kimseye gönül koymam kimse de gönül koysun istemem. Biz bir aileyiz yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi…, Yaşasın İzmir yaşasın Türkiye… Halkımız yaşasın…”

SERTEL’DEN ASLANOĞLU’NA TEBRİK

Cumhuriyet Halk Partisi’nin başarısı diktatöryel bakış açısını kabul ettirmek isteyen ve insanlarımıza zam zulüm dönemini yaşatarak gençlerimizi işsiz bırakarak, emeklilerimizi muhtaç bırakarak, Türkiye’de baskıyla gazeteciler başta olmak üzere aydın insanlarımızı tutuklayarak korku iklimi yaratmak isteyenlere karşı büyük bir mücadele veriyorsunuz. Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı’nın, İl yönetiminin yanında olduğumu söylemek isterim.