Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

SICAK HAVADA İKRAM ETTİĞİ LİMONATA YÜREKLERİ SERİNLETTİ

Denizli Milletvekili Sema Silkin

Denizli Milletvekili Sema Silkin Ün, hafta sonu mesaisini Denizli’de harcadı.  Pazar esnafı ziyaretinde aldığı limonlardan yaptığı limonatayı çalışan ve parklarda ailesi ile birlikte serinlemek isteyen vatandaşlar ikram etti.

Denizli Milletvekili Adaylığı döneminde farklı bir milletvekili profili çizeceğini her fırsatta dile getiren Sema Silkin Ün, seçim bitiminden bu zamana kadar gerek merkez ve gerekse de ilçelerde yapmış olduğu ziyaretlerle bu sözünü tuttu. Esnaflar başta olmak üzere çeşitli şekillerle vatandaşları ziyaret eden Milletvekili Ün’ü karşısında gören vatandaşlar şaşkınlığını gizleyemiyor. “Seçim döneminde verdiğim sözlerin hepsinin arkasındayım” mesajı veren Milletvekili Ün, “Önümüzdeki 5 yıl boyunca her zaman vatandaşların içerisinde olmaya devam edeceğiz” dedi.

ELLERİ İLE YAPTIĞI LİMONATAYI VATANDAŞLARA İKRAM ETTİ

Hafta sonunu Denizli’de geçiren ve pazar esnafını ziyarette almış olduğu limonları evinde geç saatlere kadar geçirmiş olduğu işlemin ardından limonata haline getiren Milletvekili Ün, limonataları vatandaşlara ikram etti. Sıcak havalarda çalışan görevlileri ziyaret eden Milletvekili Ün,  onlara limonata ikramında bulundu ve gönül aldı. Öte yandan İncilipınar başta olmak üzere çeşitli parkları da ziyaret eden Ün, ailelerle sohbet ederek onlara da limonata ikramında bulundu. Limonataları içen vatandaşlardan el becerisini test etmek amacıyla kendisine oy vermelerini isteyen Ün’ün bu yaklaşımı, aileler, çocuklar ve gençlere tebessüm ettirdi. Ali AKGÜN