Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Şirinköy yeni sezona büyük hedeflerle “Merhaba” dedi

Yeni sezonda 1. Amatör

Yeni sezonda 1. Amatör Küme C Grubunda mücadele edecek olan Meşin Elektrik Şirinköyspor yeni sezon hazırlıklarına başladı.



2023-2024 sezonunda 1. Amatör Küme C Grubunda Kuşpınarspor, İncilipınargücü GSK, Çardak Belediyespor, Honazspor, Akköy Musabeyspor ve Kalınkozspor ile mücadele edecek olan Meşin Elektrik Şirinköyspor Şirinköy Stadı’nda yaptığı antrenman ile yeni sezona merhaba dedi.
Kırmızı siyahlıların Teknik Sorumlu Hüseyin Kaplan nezaretinde yaptığı ilk çalışmayı Kulüp Başkanı Ümit Meşin, As Başkan Kadir Ali Karcı ve taraftarlar da izledi.

“Hedefimiz büyük hak ettiğimiz lige çıkacağız”
Yeni sezon ile ilgili açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Ümit Meşin Şirinköyspor’un kulüp ve mahalle olarak daha üst liglerde olması gerektiğini belirterek “2023-2024 sezonunda hedefimiz büyük. Bu nedenle güçlü iyi bir kadro kurduk. Teknik heyet ve futbolcularımıza güveniyoruz. Şu anda takım büyük oranda kuruldu. Bazı bölgelere nokta transferler yapacağız. Bunun dışında takım hazır. Amacımız 90 dakika boyunca koşan mücadele eden bir takım olmak. İnşallah bunu başaracağız. Biz yönetim olarak hocamızın ve futbolcularımızın her zaman destekçisi olacağız”dedi.

“3 Haftalık dar bir zaman var”
Teknik Sorumlu ve Futbolcu olarak görev yapacak olan Hüseyin Kaplan’da uyumlu mücadeleci futbol bilgisine ve karakterine inandıkları futbolcu grubu ile yola çıktıklarına vurgu yaparak “İlk saha çalışmamızı bu gün gerçekleştirdik. Aslında bireysel olarak çalışmalara daha önce başlamıştık. Ancak toplu halde bu gün başladık. Sezonun ilk antrenmanını gerçekleştirmiş olduk. Bu gün dayanıklılık ve kuvvet üzerine çalışma yaptık. Üç haftalık bir sürecimiz var. Dar bir zaman. Bu dar zamanda elimizden geldiği kadar en iyi şekilde hazırlanarak Şirinköyspor’umuzu iyi futbol oynayarak centilmence mücadele eden bir takım haline getirmek istiyoruz”dedi.

“Hedefimiz güzel futbol oynayan mücadeleci bir takım meydana getirmek”
Yeni sezonda hedefimiz en başta güzel futbol oynamak diyen Teknik Sorumlu Kaplan “Çünkü grubumuz çok önemli takımlardan oluşuyor. Hedefimiz ilk ikiye girerek play off’a kalmak. Takım büyük oranda belli oldu. Şu anda bir kaleci sıkıntımız var. Diğer transferlerimiz bitti. Onu da en kısa zamanda çözeceğiz”ifadelerinde bulundu.