Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

SİYASİLERE ZEYTİN FİDANI UZATACAK

İYİ Parti Buldan Belediye

İYİ Parti Buldan Belediye Başkan Adayı Mustafa Gülbay, siyasette gerilimin giderek artması nedeni ile siyasi partilere ve vatandaşlara zeytin fidanı dağıtacaklarını açıkladı.

İYİ Parti Buldan Belediye Başkan Adayı Mustafa Gülbay, Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde basın mensupları ile bir araya geldi. Toplantı ’da İYİ Parti İl Başkanı Nihan Cihan Özden ile İYİ Parti Buldan İlçe Başkanı da yalnız bırakmadı.

Türk siyasetinin gerilimli hal aldığını söyleyen Başkan Adayı Gülbay, “Siyasetin giderek gerilimli sürece girmesi, kamplaşması, kutuplaşmaya yönelmesi, bizleri üzüyor, bütün vatandaşlarımızı da üzüyor. Bunu nasıl aşabiliriz diye kafa yorduk. Her eve biz zeytin fidanı dağıtmaya karar verdik. Bunu fiili olarak dağıtımının yanında sembolik olarak anlamları var. Zeytin; barışın, kardeşliğin, huzurun ve yeniden var oluşun sembolüdür. Buldan’da 14 bin hane var ve biz 15 bin zeytin fidanı dağıtacağız. Bu da toplam 500 dönümlük arazinin zeytinle donatılması anlamına geliyor. Asıl amaç birbirine düşman görme dilinden, bu anlayıştan uzaklaşmaktır” ifadelerine yer verdi.

İYİ Parti Denizli İl Başkanı Nihan Can Özden, Büyükşehir ve Merkezefendi ile birlikte diğer ilçelerdeki belediye başkan adaylarının belirlendiğini ve açıklamanın Cumartesi ya da Pazar günü yapılacağını ifade etti. Özden ayrıca, ilçe belediye başkan adaylarından bazılarının Çarşamba günü de açıklanabileceğini belirtti.