Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Son sınıf üniversiteliler için ücretsiz yüzme kursları başlıyor

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Spor

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Spor Bilimleri ve Teknolojisi Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü (PAÜ Spor Merkezi), Rektörlük himayesinde düzenlediği “Yüzme Bilmeyen Kalmasın” projesini hayata geçiriyor.

Eğitimde, sporda ve bilimde öncü Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğü himayesinde PAÜ Spor Merkezi tarafından hazırlanan proje ile son sınıfta okuyan ve yüzme bilmeyen tüm öğrenciler yüzme öğrenebilecek. Proje ile yüzme bilmeyen son sınıf öğrencilerini; yüzme sporu için cesaretlendirmek ve teşvik etmek, öğrenciler arasında spor bilinci oluşturmak, onların yaşam kalitelerini arttırmak, yüzme sporu aracılığıyla sevgi, dostluk ve barış duygularını pekiştirmek amaçlanıyor.

PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ (PAÜ) SPOR BİLİMLERİ VE TEKNOLOJİSİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ (PAÜ SPOR MERKEZİ), REKTÖRLÜK HİMAYESİNDE DÜZENLEDİĞİ “YÜZME BİLMEYEN KALMASIN” PROJESİNİ HAYATA GEÇİRİYOR (ÖMER BEYAZOĞLU/DENİZLİ-İHA) Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Spor Bilimleri ve Teknolojisi Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü (PAÜ Spor Merkezi), Rektörlük himayesinde düzenlediği “Yüzme Bilmeyen Kalmasın” projesini hayata geçiriyor.

Yüzme bilmeyen öğrencilere yönelik en fazla bir dönemlik ve ücretsiz kurslar gerçekleştirilecek olup, kursların okulların açılması ile başlayıp yaz sezonu başına kadar devam etmesi planlanıyor. Bu doğrultuda, 3 Ekim 2023 tarihinde başlayacak kurslar 7 Haziran 2024 tarihine kadar devam edecek.