Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

SONGÜL GÖK “BAŞKA BİR BAYRAKLI MÜMKÜN” DİYEREK YOLA ÇIKTI

1995 yılından bu güne

1995 yılından bu güne aktif olarak Cumhuriyet Halk Partisi’nde siyaset yapan Songül Gök İzmir’in önemli ilçelerinden biri olan Bayraklı İlçesinde Cumhuriyet Halk Partisin’den Belediye Başkanı aday adayı olduğunu düzenlediği toplantı ile duyurdu. “Başka bir Dünya, başka bir Bayraklı mümkün”  diyen Gök, Bayraklı’yı ortak akılla yöneteceklerini söyledi.

Toplantının düzenlediği salona kendisine destek olan kalabalığın alkışları arasında gelen Songül Gök,  Bayraklı’nın ilçe yapılmasında ki amacın burada belediye başkanlığını AKP’nin kazanmasının amaçlandığını söyleyerek”Ancak inanmış Cumhuriyet Halk Parti’ler sayesinde, gece gündüz çalışarak Bayraklı’ya Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını göndere çektiklerini. Şimdi burada o bayrağı göndere çeken ordusunun heyecanıyla merhaba diyorum.” dedi ve çalışmalarına start verdi.

ÇOCUKLAR, GENÇLER, KADINLAR…

Konuşmasında çocuklar, gençler, kadınlar ve yaşlılar için ayrı ayrı başlık açan Gök; yüzde yetmiş göç alan Bayraklı’nın çocuklarına derman olmak için, gençlerin Atatürkçü olarak ve bilmin ışığında yetişmesi için, gençlerin işsizlik sorunu çözmek için, kadına şiddette ve çocuk istismarına dur demek için aday olduğunu söyleyerek, “Kadınların üretime katılmasını sağlayacağız. Mutlu kadın , mutlu çocuk , mutlu aile demektir.” dedi.

KADIN ADAYA DESTEK YÜZDE 83

Yapılan anket sonucuna göre Bayraklı’da kadın adaya yüzde seksen üç desteğin olduğunu söyleyen Songül Gök; ” Bir algı yatma çalışıyordu. Bayraklı zor bir bölgedir,  Bayraklı’dak kadın olmaz diye.  Böyle bir şey doğru değil. Bayraklı’da kadın belediye başkanına destek yüzde seksen üç. İşte ne geçmişten gelen tecrübelerimle yüzde seksen üç kadın adayı destekleyen bayraklının aday olmak için buradayım.” açıklamasında bulundu.

BASKA BİR DÜNYA, BAŞKA BİR BAYRAKLI MÜMKÜN…

Projelerini gerçekleştirirken Bayraklı’yı ortak akılla, sivil toplum örgütleri, üniversiteler, odalar, muhtarlar ve halkımızla beraber yöneteceklerini ifade eden Bayraklı Belediyesi Başkan Aday Adayı Songül Gök, ” Halk meclisleri kuracağız. Projeleri halkın gönlünde yapacağız. Evrensel ilkeler ve bilimin ışığında yöneteceğiz. Her kuruşun hesabını vereceğiz şeffaf bir yönetim alacağız dedikoduyu sevgisizliği liyakatsizlik bitireceğiz Bayraklı’da belediye başkanının kapısı her zaman sonuna kadar açık olacak. Ve bunları sizlerin desteğiyle yapacağız. Bayraklı aşkı kalp durana kadar , Bayraklı aşkı mezara kadar kadar diyorum. Başka bir Dünya mümkün, başka bir Bayrak’lı mümkün.” diyerek sözlerini tamamladı.

SONGÜL GÖK KİMDİR?

1992 Yılında Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstriyel ilişkiler bölümünü bitirdi.  1996 Yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Çalışma Ekonomisi ve Endüstriyel İlişkiler Anabilim Dalında “Türkiye’de İşsizliğe bir çözüm önerisi olarak Özel İstihdam Danışmanlığı” tezi konusunu işleyerek Sosyal Politikalar alanında ihtisasını tamamladı. Halen İzmir Bayraklı ilçesinde Muhasebeci ve Mali Müşavir olarak 23 yıldır mesleğini sürdürmekte.

GÜRKAN GENÇ ÖZEL HABER