Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sosyal medyada Sağlıkçı heykellerine gelen yoğun tepki Başkan Doğan’a geri adım attırdı!

Denizli’nin Merkezefendi Belediyesi’nde konulan ve görünüşü ile tüm Türkiye’de sosyal medyanın gündemi oturan sağlık çalışanları heykeli, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’ın talimatıyla kaldırıldı. Heykellerin kaldırılması sonrası Başkan Doğan’ın sosyal medya tepkileri nedeniyle geri adım attığı yorumları yapıldı.

Denizli'nin Merkezefendi Belediyesi'nde konulan

Denizli’de Merkezefendi Belediyesi’nin Koronavirüs pandemisi süresince büyük mücadele veren sağlık çalışanları için dikilen heykeller sosyal medyada yoğun eleştiri almıştı. Sosyal medyada adeta alay konusu olan heykeller, düne kadar yerinde duruyordu. Ancak Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’ın kararıyla heykeller dün gece saatlerinde kaldırıldı. Denizli Tabip Odası’nın sağlıkçıların nezdinde itibarsızlaşma yapıldığı eleştirilerine rağmen, sosyal medyada bitmeyen tepkiler sonrası heykellerin kaldırılma kararı alındığı düşünülüyor. Başkan Doğan’ın da sosyal medyadaki tepkiler nedeniyle heykellerin arkasında durmadığı ve sosyal medya tepkilerine karşı geri attığı şeklinde yorumlandı.

DEPOYA KALDIRILDI

Mimari yapısıyla vatandaşların tepkisini çeken 3 heykelin Merkezefendi Belediyesi’nin Park ve Bahçeler Müdürlüğü deposuna götürüldüğü belirtildi.