Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Soyer ve İmamoğlu Beştepe’de Erdoğan’a aynı karede!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Beştepe’de Türkiye’nin büyükşehir olan illerinin belediye başkanlarını ağırladı. Toplantıya İstanbul, Ankara ve İzmir belediye başkanları da katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Beştepe'de Türkiye'nin

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 29 büyükşehir belediye başkanı ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde bir araya geldi. Erdoğan konuşmasında “Belediye başkanlarının görevi devri sabık peşinde koşmak değil, en verimli hizmetleri getirmek için çalışmaktır” dedi.

Erdoğan, Beştepe’de bulunan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde 29 ilin büyükşehir belediye başkanları ile buluştu. CHP’li Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Çin’de olduğu gerekçesiyle toplantıya katılmadı.

Aralarında CHP ve MHP belediye başkanlarının da bulunduğıu toplantıda en çok dikkat çeken isimler, İstanbul Büyükşehir belediye başkanı Ekrem İmamoğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Ankara Büyükşehir Belediye başkanı Mansur Yavaş oldu. Başkan Soyer, daha önce Beştepe’ye gidecek misiniz? sorusuna ‘koşa koşa gideceğiz’ demişti.

Erdoğan’ın toplantının açılışında yaptığı konuşmasından satırbaşları şöyle: 

“Öncelikle 31 Mart seçimlerinde göstermiş olduğunuz başarılardan dolayı her birinizi tebrik ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Seçildiğiniz gün itibarıyla size oy versin vermesin herkese aynı yaklaşımda bulunacağınıza inanıyoruz. Bizler de sizlere aynı samimiyet ve hüsnü niyetle yaklaşıyoruz. Yaklaşacağız.”

“Terörle arasına mesafe koymuş başkanlarımızla bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum”

“Siyasi olarak farklı düşüncelere sahip olabiliriz. Ancak milletimizin ali çıkarları söz konusu olduğunda birlikte hareket edebileceğimizi düşünüyorum. Özellikle terörle arasına mesafe koymuş başkanlarımızla bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum. Her fırsatta söylediğim Tek millet, tek bayrak, tek vatan tek devlet tablosunun da burada bir yansıması olduğunu söylemekten de gurur duyuyorum.

Büyük bir sorumluluğun altına girmiş bulunuyorsunuz. Belediye Başkanlığından gelmiş biri olarak sizleri en iyi anlayacak kişi olduğumu düşünüyorum. 1994 yılında kazandığım İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına ömür boyunca unutamayacağım bir onurlu görev olarak baktım.”