Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

“ŞU AN İTİBARİ İLE CHP’NİN ADAY VEYA ADAY ADAYI DEĞİLİZ”

Babadağ Belediye Başkanı Ali

Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, yerel seçimler öncesi adaylık süreci ve partisinde gelinen son noktayı anlatmak için basın mensupları ile bir araya geldi. Başkan Atlı, “Kırgınlıkları içimize atıyoruz. Bu anlamda yetki organlarının daha rahat davranmaları ve karar vermeleri adına 2024 seçimlerinden adaylık hakkımızdan feragat ettik” dedi.

Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, adaylık süreci ve partisinde yaşanan gelişmeleri anlatmak için Denizli Gazeteciler Cemiyeti (DGC) İlyas Haytan Toplantı Salonu’nda basın mensupları ile bir araya geldi.

31 Mart 2019’da Millet ittifakının adayı olarak seçimlere girdik ve kazandık” diyen Başkan Atlı, “İlçemizde yaşayan vatandaşlarımızın standartlarını yükseltmek için ekip arkadaşlarımızla canla başla çalışıyoruz. Babadağ artık farklı bir yerde. Babadağ sevdamız. Hizmet aşkımız bununla sınırlı değil. Yapmak istediklerimiz, projelerimiz var. Görev esnasında bizlere destek olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Atlı, açıklamalarını şu şekilde sürdürdü:

“Hedefinden bir adım geri atmayan başkanlığımızı sergiledik. Aday adaylığı süreci başladığında meclis üyelerimizle 28 Kasım tarihinde Babadağ’da hizmet etmek için talip olduğumuzu, partimizi ve Babadağ’a hizmet etmek için talip olduğumuzu söyledik.

“KİMSEYLE ŞAHSİ MESELEMİZ YOK”

Bizler parti kültürünü almış, parti kimliği taşıyan insanlarız. Bu 64 günlük sürede kurumlara zarar vermemek adına hep süreci bekledik ve sessiz kaldık. Bugün geldiğimiz noktada hakkımızı aramanın bizim üzerimize farz olduğunu biliyoruz. Bize inan, umut bağlayan herkes bu süreçte destek oldu. Talep ve destekleri karşılıksız bırakmadan bu süreci olabildiğince saygı çerçevesinde sürdürdük. Kimseyle şahsi meselemiz yok. Mevcut Başkanı 64 gün oyalamak, il başkanının telefonuna ulaşamamak bizleri üzmüştür.

Karar verici kişilere de saygı duyuyoruz. Onlar bu tercihi kullandıysa bizim de tercihimiz var. Kırgınlıkları içimize atıyoruz. Bu anlamda yetki organlarının daha rahat davranmaları ve karar vermeleri adına 2024 seçimlerinden adaylık hakkımızdan feragat ettik. Partimizin önünü açmak istedik. Biz bu anlamda sorumluluk almamız gerekiyorsa aldık ve partimize belirttik. Şu an itibari ile CHP’nin adayı veya aday adayı değiliz”.