Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Subaşıoğlu, Merkezefendi ‘Vizyon Projelerini’ Açıkladı

Merkezefendi Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu yeni dönemin vizyon projelerini açıkladı. Projeler içinde dikkat çekenler Çocuk Üniversitesi, Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket’in maçlarını oynayacağı Merkezefendi Kapalı Spor Salonu, Esnfa Dostu Mini Fuar Alanı ve Bağımlılıkla Mücadele Merkezi oldu.

Merkezefendi Belediye Başkanı ve

Merkezefendi Kültür Merkezi’nde bugün gerçekleştirilen Merkezefendi Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu’nun ev sahipliğindeki tanıtım toplantısına AK Parti Milletvekilleri Şahin Tin, Nilgün Ök, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, MHP İl Başkan Cafer Birtürk, BBP İl Başkanı İlhami Çiçek, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Nurcan Dalbudak, AK Parti ve MHP ilçe başkanları, Cumhur İttifakı’nın belediye başkan adayları ve vatandaşlar katıldı.

Merkezefendi Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu,”2014 yılında kurulan iki merkez ilçe belediyeden biri olarak yola çıktık. 2015-2016 yıllarında bir çok projelerimizi bitirdik. 2018 yılında vizyon projelerimizi Merkezefendimize kazandırdık. 31 Mart’ta kadar yine projelerimizi kazandıracağız. En büyük projemiz olan Merkezefendi Merkez Kütüphanemizi 9 Mart’ta açacağız. Bizim için Merkezefendi demek proje demektir. İlk beş yıllık dönen çıraklık dönemiydi, bu dönem Ustalık dönemi olacak” sözlerinin ardından projelerini tanıttı.

İŞTE O PROJELER

1-ÇOCUK ÜNİVERSİTESİ

2-HANIMELLER ÇARŞISI

3-MERKEZEFENDİ KAPALI SPOR SALONU

4-BASKETBOL GELİŞİM MERKEZİ

5-MERKEZEFENDİ GENÇLİK MERKEZİ

6-KADIN-AİLE SAĞLIKLI YAŞAM MERKEZLER

7-ESNAF DOSTU MİNİ FUAR ALANI

8-BAĞIMLILIKLA MÜCADELE MERKEZİ

9-BİSİKLET DESTEK MERKEZİ

10-MERKEZEFENDİ DRAG PİSTİ

11-ETÜT MERKEZLERİ

12-SPOR EĞİTİM MERKEZLERİ

13-TİYATRO OKULU

14-ZİNCİR KÜTÜPHANELER

15-KAPALI PAZAR YERLERİ

16-SIFIR ATIK PROJESİ

17-ENGELLİ DOSTU MERKEZEFENDİ SPOR TAKIMLARINA DESTEK

18-YENİ YOLLAR YENİ STANDARTLAR

19-YENİ PARKLAR YENİ TEMALAR

20-MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ HİZMET BİNASI

21-BURSA-ÇANAKKALE TARİHE YOLCULUK GEZİSİ(DEVAM EDECEK)

22-ARABADAN İNİYORUZ BİSİKLETE BİNİYORUZ(DEVAM EDECEK)

23-YÜZME ÖĞRENİYORUZ BİRLİKTE EĞLENİYORUZ (DEVAM EDECEK)

24-3 BİN ÖĞRENCİYE BURS (DEVAM EDECEK)

25-BAHAR YÜRÜYÜŞÜ OBEZİTE KARŞI (DEVAM EDECEK)

26-TAZİYE ÇADIRI (DEVAM EDECEK)

27-OKULA MERHABA 5 BİN ÖĞRENCİYE ÇANTA (DEVAM EDECEK)

28-HOŞ GELDİN BEBEK (DEVAM EDECEK)

29-ÖYKÜ ÇOCUKLARI (DEVAM EDECEK)

30-OKUL BAŞKANLARI MECLİSİ (DEVAM EDECEK)

31-KARNENİ GETİR TOPUNU GÖTÜR (DEVAM EDECEK)

32-HAYDİ GENÇLER İSTANBULA (DEVAM EDECEK)

33-OFF-ROAD YARIŞMALARI (DEVAM EDECEK)

TOPLANTIDAN KONUŞMALAR

BAŞER:”31 MART’TA GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİNE DEVAM EDECEĞİZ”

Merkezefendi Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu yeni dönemin vizyon projelerini tanıtıldığı toplantıda açılış konuşmasını AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer yaptı. Başer konuşmasında,”AK Parti belediyeciliği demek hizmet etmek, yatırım yapmak ve vatandaşların gönlünde olmaktır. Yeni dönemin kavramı ‘Gönül Belediciliği’dir. 31 Mart’ta ‘Gönül Belediyeciliği’ni devam ettirmek için Cumhur İttifakı’nın zaferi ile sonuçlandırmak için çalışacağız”dedi.

ALTINTAŞ”BİZ ASKERE KURŞUN SIKANLAR İLE BİR OLMAYIZ”

MHP Merkezefendi ilçe Başkanı Mehmet Altıntaş yaptığı konuşmada, ”Yolculuğumuza şer güçleri her daim karşı çıkmıştır. Birlik ve beraberliğimizi bozmaya çalışmışlardır. 15 Temmuz’da bunu tekrar yapmaya çalışılmış ve milletimiz tarafından bertaraf edilmiştir. Her şerrin ardından bir hayır doğar. Cumhur İttifakı doğmuştur. Biz askere kurşun sıkanlar ile bir olmayız. Gün şer ittifakını mağlup etme günüdür”dedi.

ÇİÇEK:”BİZ DEVLETİMİZİN MİLLETİMİZİN BEKASI İÇİN CUMHUR İTTİFAKI’NDAYIZ”

Toplantıda söz alan BBP İl Başkanı Cumhur İttifakı aynı frekansta buluşan toplumun adıdır. BBP olarak bu toplumun içinde bulunmaktan gurur duyuyoruz. Cumhur İttifakı’nın temeli 28 Şubat’nın evveline dayanır. Bu mazlum millet 15 Temmuz’da tekrar bir araya gelerek 1000 yıl sürecek denilen düşüncenin 10 yıl bile sürdürmemiştir. Bize soruyorlar neden Cumhur İttifakın’dasınız? Bizde devletimizin milletimizin bekası için buradayız”ifadelerini kullandı.

BİRTÜRK:”HİZMETLERİN DEVAM İÇİN MUHAMMET BAŞKANIMIZI TEKRAR BAŞKAN YAPMAK BOYNUMUZUN BORCUDUR”

MHP İl Başkanı Cafer Birtürk ise;”MHP her zaman şer odaklarının karşısıda olmuştur. Liderimiz Sayın Bahçeli önderliğinde tek derdimiz Vatan, millet, Ezan’dır. 15 Temmuz’dan sonra Sayın Erdoğan ve Bahçeli bir yol haritası çizdiler. Devletin bekası için bir araya geldiler. Bizlerde Denizli’de neler yapabiliriz diye çalışmaya başladık. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Sayın Erdoğan’ın seçilmesini sağladık. Yerel seçimlerde bu ittifak devam ediyor. Denizli’de MHP ittifak adayları için nasıl çalışıyorsak, Cumhur İttifakı’nın 20’de 20 yapması için bütün gücümüzle çalışıyoruz, çalışacağız. Merkezefendi’de hizmetlerin devam etmesi için Muhammet Başkanımızı tekrar başkan yapmak boynumuzun borcudur”şeklinde konuştu.

ZOLAN:”MUHAMMET BAŞKANIM MERKEZEFENDİMİZE BİR ÇOK GÜZEL PROJEYİ KAZANDIRDI”

Toplantıda söz alan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan,”Yaparsak birlikte yaparız. Bundan sonrada birlikte yaparız diyerek sözlerime başlamak istiyorum. Bugün bayramımız. AK Parti,’nin belediyecilik anlayışı Sayın Cumhurbaşkanımız’ın 1994’teki belediye başkanlığı ile başladı. 94’ten sonra Denizli’de 2004 yılında Sayın Zeybekci ile bu anlayış vücut buldu. Geride kalan yıllarda Denizli imrenilen şehir oldu. Denizlimiz 2014’te büyükşehir oldu. Merkezde kurulan iki belediyemizle birlikte çalışmaya başladı. Önceden hizmetkar tekti şimdi hem büyükşehir hem ilçe belediyeleri hizmetlerini sürdürüyor. Bugün Muhammet Başkanım bir çok güzel projeyi Merkezefendimizi taçlandırdı. Bundan sonra Denizlimiz’de taş üstüne taş koymaya devam edeceğiz”dedi.

ÖK:”DÜNYA KENTİ DENİZLİ’NİN ADIMLARI ATILIYOR”

AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök ise,”Şuanda bulunduğumuz salon 5 yıl önce yoktu. Muhammet Başkanımız Merkezefendimize kazandırdı. Muhammet Başkanımızın ne kadar heyecanlı olduğunu, Merkezefendi’ye ne kadar aşık olduğunu görüyoruz. Projeler kazandırmaya devam edecektir. Bugün Merkezefendi basketbol takımı ile Tüm Türkiye’ye ilçemizin adını duyurdu. Bu ve bunun gibi birçok proje ile Dünya Kenti Denizli’nin adımları atılıyor. Ben buradan Cumhur İttifakı ve liderlerimize teşekkür etmek istiyorum”ifadelerini kullandı.

TİN:”CUMHURBAŞKANIMIZIN YAPTIĞININ BİNDE BİRİNİ YAPARSAK BAŞARIRIZ”

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin toplantıda,”Bugün burada Cumhur İttifakı için çok güzel sözler söylendi. Cumhur İttifakı bunu hak ediyor. Türkiye’nin bekası için beraberiz. Vatanını seven herkes bu şemsiye altında buluştu. İlk imtihanı 24 Haziran’da verdik. Yerel seçimlerde Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin sağlamasını yapacağız. Eğer başarısız olursak Millet İttifakı dedikleri zillet,illet ittifakı dedikleri sokaklara dökülecek seçim istiyoruz diyecekler. Ortalığı savaş alanına çevirecekler. Dış mihraklar harekete geçecek. Biz buna izin veremeyiz. Cumhurbaşkanımıza yanındayız diyoruz. Bunu oy vermeyen kişileri ikna ederek yapabiliriz. Cumhurbaşkanımızın yaptığının binde birini yaparsak başarırız.”dedi.

FİLİZ:”DENİZLİ’DE MERKEZDE NE VARSA İLÇELERDE DE O VAR”

AK Parti İl Başkanı Necip Filiz,”Benim için Merkezefendi ayrıca bir önemli çünkü 2014’de Merkezefendi Belediye meclis üyesi adayıydım. O zaman çok çalıştık. O günden buyana birçok projeler Merkezefendi’de gerçekleştirildi. Ben Muhammet Subaşıoğlu Başkanıma çok teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan 31 Mart seçim için beka meselesi derken şunu söylemek istiyordu. 15 Temmuz’da emellerine ulaşsaydı, sınırda bekleyen o PKK teröristleri ülkemize girip ele geçireceklerdi. İşte beka meselesi budur. AK Parti’nin yerel yönetimlerdeki Denizli’deki mimarı sayın Nihat Zeybekci’dir. Sonra bayrağı devralan Osman Başkanım Denizli’yi örnek il haline getirdi. Bugün Denizli merkezinde ne varsa ilçelerde de o var. Biz 30 günde girilmedik ev bırakmadan Gönül Belediyeciliğini olduğunu, meselenin patates, biber, patlıcan olmadığını anlatacağı.”şeklinde konuştu.

HABER:ORAL CAN TATAR