Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Şuhut’ta Kapalı Pazar inşaatında sona yaklaşılıyor

AFYONKARAHİSAR’IN ŞUHUT İLÇESİNDE GEÇTİĞİMİZ AY İÇERİSİNDE İHALESİ YAPILARAK İNŞAAT ÇALIŞMALARINA BAŞLANILAN KAPALI PAZAR YERİNDE ŞUHUT BELEDİYE BAŞKANI RECEP BOZKURT İNCELEMELERDE BULUNDU. ŞUHUT BELEDİYE BAŞKANI RECEP BOZKURT

AFYONKARAHİSAR'IN ŞUHUT İLÇESİNDE GEÇTİĞİMİZ

Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, geçtiğimiz ay içerisinde ihalesi yapılarak inşaat çalışmalarına başlanılan Kapalı Pazar yerinde incelemelerde bulundu.

Başkan Bozkurt, incelemeler esnasında çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanacağını kaydetti. Geçtiğimiz dönemde ne söz verdiyse bir bir hayata geçirildiğini kaydeden Başkan Bozkurt, “İlçemizin daha güzel ve yaşanabilir bir kent olması için var gücümüzle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımıza verdiğimiz sözleri bir bir gerçekleştirmeye, Şuhut için çalışmaya devam ediyoruz. 2014 yılında ne söz verdiysek bir fazlasını yaptık. Rabbimize bu nedenle sonsuz şükrediyor, milletimize bize bu fırsatı verdiği için teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Bozkurt, Kapalı Pazar yeri ile önemli bir sorunun daha kökünden hallolacağını kaydederek, şimdiden Şuhut ilçesine hayırlı olmasını diledi.