Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ŞÜKRÜ SEZEN ADAYLIĞI BOYUNCA DESTEK OLAN HERKESE TEŞEKKÜRLERİNİ İLETTİ

CHP Denizli Büyükşehir Belediye

CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Bülent Nuri Çavuoğlu ve CHP Pamukkale Belediyesi Başkan Adayı Ali Rıza Ertemür’ün açıklanmasının ardından Pamukkale Belediye Başkan Aday Adayı olarak başvuruda bulunan Şükrü Sezen adayların açıklanmasının ardından bir teşekkür mesajı yayınladı.

Şükrü Sezen ilk olarak basın mensuplarına teşekkür ederek şunları söyledi. Sezen: “Değerli Basın Mensupları; Denizli Pamukkale Belediye Başkan Aday Adaylığı mı açıkladığım andan itibaren gösterdiğiniz ilgi ve alakanızdan dolayı teşekkür ediyorum. Basın Demokrasinin vazgeçilmez unsurudur. Önümüzde uzun bir süreç var birlikte nice çalışmalar yapacağız. Bu seçim döneminde size başarılı çalışmalar diliyorum.” dedi.

Adaylık süreci boyunca başta CHP’lilere, ailesine, Burdurlu hemşerilerine teşekkür eden Sezen mesajı devamında şunları dile getirdi. Sezen: “Denizli Pamukkale Belediye Başkan Aday Adaylığımı açıkladığım andan itibaren desteklerini esirgemeyen; Aileme, dostlarıma, Denizlili hemşerilerime, kadınlarımıza, gençlerimize, yaşlılarımıza, Denizli de bulunan 60000 Burdurlu hemşerime, Denizli Burdurlular Derneğimiz üyelerine, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneğimiz üyelerine, Denizli Sivil Toplum Platformuna, Sivil Toplum Örgütleri ve Sendikalara, basın mensuplarına, Jandarma Meslektaşlarıma, tüm rütbedeki silah arkadaşlarıma ve devrelerime, Pamukkale Üniversitesindeki hocalarıma ve öğrencilere, otomotiv, inşaat, tekstil tüm sanayi kesimindeki işveren ve çalışanlara, kalbi benimle olup Türkiye’nin her yerinde beni destekleyen tüm herkese teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. Sizlerin sayesinde bir yolculuğa çıktık. Bu hikaye burada bitmeyecek olup Partimizin görev verdiği yerde canla başla mücadeleye devam edeceğiz. CHP Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’e, Denizli Cumhuriyet Halk Partisinin tüm il, İlçe, Kadın ve Gençlik Kolları Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerine, Cumhuriyet Halk Partisinin üyelerine, CHP Denizli Milletvekillerimize, CHP Parti Meclis Üyemiz ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız sayın Bülent Nuri Çavuşoğlu‘a CHP İl Başkanımız sayın Ali Osman Horzum‘a Pamukkale İlçe Başkanı Sayın Uğur Coşkun ‘a Merkezefendi İlçe Başkanı sayın Müjdat İlhan’a, Merkezefendi Belediye Başkanı sayın Şeniz Doğan ‘a, Tüm Belediye Başkan Aday Adaylarına, CHP Manisa ve Burdur Örgütlerine,  destekleri için şükranlarımı sunuyorum. Aday gösterilen tüm Belediye Başkanlarımıza hayırlı olsun diliyorum. Hep birlikte çalışarak kazanacağız.” Dedi.