Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Tarihi Buluşmadaki İzmir Detayı Çok Konuşuldu

Dün akşam Türkiye’de tarihi bir siyasi buluşma gerçekleşti İstanbul Büyükşehir Başkan adayları Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım’ın birlikte katıldığı program tüm televizyonlarda eş zamanlı yayınlandı. Tüm Türkiye’de dikkale takip edilen programda Binali Yıldırım’ın gösterdiği bir grafikte ‘İzmir’ isminin bulunması ise gecenin en çok konuşulan olaylarından oldu.

Dün akşam Türkiye'de tarihi

Tarihi siyasi buluşmanın moderatörlüğünü gazeteci İsmail Küçükkaya yaptı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayları Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım’ın katıldığı ortak yayın, yıllar sonra ilk kez iktidar ve muhalefeti aynı ekranda buluşturdu. Adaylar Küçükkaya’nın sorularını sırayla yanıtladı.

Programdaki bir an ise en çok konuşulanlar arasına girdi. 23 Haziran’da yenilenecek İstanbul seçimleri öncesinde iki önemli aday Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım canlı yayında karşı karşıya geldi. Binali Yıldırım, 25 yıllık İstanbul’daki yönetimlerini grafiklerle açıklarken bir ayrıntı dikkat çekti.

Binali Yıldırım’ın İstanbul’la ilgili gösterdiği grafiklerden birinde “İzmir’de kanalizasyon ve yağmur suyu ayrıştırma oranı %0” ifadesi yazması dikkat çekti.

İŞTE O GÖRÜNTÜ: