Torpil Skandalına Karışan Acıpayam İlçe Milli Eğitim Müdürü Görevden Alındı

Torpil Skandalına Karışan Acıpayam İlçe Milli Eğitim Müdürü Görevden Alındı

Denizli’nin Acıpayam İlçesinde yaşanan ve Türkiye gündemine oturan milli eğitimde “torpil skandalı” sonrası İlçe müdürü görevden alındı.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü, sınav yapılmadan ilçedeki okullara Temmuz ayında yapılacak atamaları ve atanacak okulları whatsapp grubundan paylaştığı iddia edilmişti. O olay sonrası müdür değişti.

Acıpayam ilçesinde iddiaya göre; Acıpayam İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çiçekdemir, müdürler arasında oluştukları whatsapp grubunda Temmuz ayında ataması yapılacak okul müdür ve müdür yardımcıları ve atanacak okulların yer aldığı listeyi paylaştı. 29 Mart’ta paylaşıldığı ileri sürülen liste ortalığı karıştırdı. Sınavdan sonra Temmuz’da açıklanacak olan müdür ve müdür yardımcısı listesi hızla yayılırken tepkiler sonrası Müdür Çiçekdemir listeyi sildi. Eğitim-İş Sendikası olaya tepki gösterirken İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, olayla ilgili inceleme başlattı. Skandal olay sonrası Acıpayam Milli Eğitim Müdürü olarak Çal Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici’nin atandığı öğrenildi. İbrahim Çiçekdemir ise yine kendi kadrosu olan Şube Müdürlüğü görevine devam edecek.

Yayınlama: 11.04.2018
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.