Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Trafik ekipleri vatandaşları uyardı: ’Hayatla Yarışılmaz’

AYDIN İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ TRAFİK DENETLEME ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM BÜRO PERSONELİ VE ŞAHİN EKİPLERİ, 4-10 MAYIS TRAFİK HAFTASI KAPSAMINDA ‘HAYATLA YARIŞILMAZ’ SLOGANI İLE AİLELERE VE ÇOCUKLARA TRAFİK EĞİTİMİ VEREREK BİLGİLENDİRİCİ BROŞÜR DAĞITTI.

AYDIN İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Eğitim Büro personeli ve şahin ekipleri, 4-10 Mayıs Trafik Haftası kapsamında ’Hayatla Yarışılmaz’ sloganı ile ailelere ve çocuklara trafik eğitimi vererek bilgilendirici broşür dağıttı.

Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Eğitim Büro personeli ve şahin ekipleri alış-veriş merkezinde ailelere ve çocuklara yönelik etkinlik düzenledi. Etkinlik kapsamında, polis ekipleri ailelere ve çocuklara yönelik trafik kuralları ve güvenliği konusunda bilgilendirme yaparak broşürler dağıttı. Etkinliğin amacının toplumda trafik bilincini artırmak ve trafik kazalarını önlemek olduğunu belirten ekipler, emniyet kemeri, aşırı hız, yaya geçidi önceliği, hatalı sollama ve alkollü araç kullanma gibi birçok konuda vatandaşları uyararak çocuklara erken yaşta trafik kurallarını öğretmenin öneminin altını çizdi. Etkinliğe katılan vatandaşlar da, bu tür etkinliklerin düzenlenmesinden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek polis ekiplerine teşekkür ettiler.