Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Trafik kazası: 7 yaralı

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde otomobil

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde otomobil ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 7 kişi yaralandı.
Kaza, öğlen saatlerinde E-96 Karayolu Turgutlu ilçesi Çepnidere Kavşağı’nda meydana geldi. İzmir yönüne seyir halinde olan Ercan A. idaresindeki 45 SB 3479 plakalı hafif ticari araç ile aynı yönde seyreden Evren G. idaresindeki 35 AZE 444 plakalı otomobil çarpıştı.
Kazada sürücü Ercan A. ile araçlarda yolcu olarak bulunan Münevver Z.G., Cem G. (8), Duru G., Armağan A., Aslı A. ve Mehmet A. yaralandı. Vatandaşların bilgi vermesi üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
Yaralılar, sağlık ekiplerince Turgutlu Devlet Hastanesi ve ilçedeki özel bir hastaneye kaldırılırken, polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

MANİSA’NIN TURGUTLU İLÇESİNDE OTOMOBİL İLE HAFİF TİCARİ ARACIN ÇARPIŞMASI SONUCU MEYDANA GELEN TRAFİK KAZASINDA 7 KİŞİ YARALANDI. (SERKAN TATLI/MANİSA-İHA) Manisa’nın Turgutlu ilçesinde otomobil ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 7 kişi yaralandı.