Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Tribünler Doldu Denizlispor Zirveye Çıktı!

Denizlispor coşkulu taraftarının önünde Adana Demirspor karşısında farklı galip geldi.

Denizlispor coşkulu taraftarının önünde

Geçtiğimiz hafta Gazişehir deplasmanında aldığı 3 puan ile zirveye doğru büyük bir adım atan Horoz, Gençlerbirliği’nin bir kez daha kaybettiği haftada çok önemli bir 3 puan daha yazdırarak, Gençlerbirliği’nin önünde zirveye yerleşti. Özellikle Teknik Direktör Yücel İldiz’in 9.haftada takımın başına geçmesi ile birlikte ligde hiç mağlup olmayan ve zorlu rakiplerini bir bir ekarte eden Horoz, yükselişinin meyvesini 19.haftada liderliğe yükselerek aldı.

YENİLMEZLİK SERİSİ 11 MAÇA ÇIKTI

O sene Bu sene sloganı ile yola çıkılan bu sezonda taraftarda şehrinin takımını yalnız bırakmadı. İç saha maçların taraftarının coşkulu desteği ile bileği bükülmeyen Horoz, iç sahadaki yenilmezlik serisini 9 maça çıkardı. Ligde de 11 maçtır kaybetmeyen Denizlispor Süper Lig’e çıkma yolunda çok önemli virajları kayıpsız aştı.

KEHİNDE İLK KEZ FORMA GİYDİ!

Bu gün Denizli Atatürk stadı’nda ağırladığı Adana Demirspor’u sahayı dar eden Horoz, Denizlisporlu taraftarın yoğun ilgi gösterdiği maçta Mehmet Akyüz ve Recep Niyaz’ın 2’şer golü ve Ziya Alkurt’un tek golüyle 5-1 kazandı. Yeni transferlerden Kehinde’nin de çıktığı ilk maçta gösterdiği performans beğeni topladı.

Denizlispor Spor Toto 1.Lig’in 20.haftasında Hatayspor deplasmanına gidecek. 21. Haftada ise Denizli Atatürk stadı’nda İzmir ekibi Altınordu’yu ağırlayacak.