Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

TÜRKAY BERBEROĞLU, İPİ GÖĞÜSLEDİ, GELİYOR

Denizli’nin gözbebeği Pamukkale’nin geleceğine

Denizli’nin gözbebeği Pamukkale’nin geleceğine yön verecek isim olan İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Uzman Veteriner Hekim Türkay Berberoğlu, sahada yapılan ‘Güvenilir Başkan’ endeksi çalışmasında da ipi önde göğüsledi.

Denizli’nin gözbebeği Pamukkale’nin geleceğine yön verecek isim olan İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Uzman Veteriner Hekim Türkay Berberoğlu, aylardır yaptığı seçim çalışmasıyla tüm mahallelerde seçmenin güvenini ve desteğini kazanmayı başardı. Mahallelerde, vatandaşlarla yapılan istişareler sonunda en güvenilir başkan adayı olduğu beyan edildi.

İpi Göğüsledi Geliyor

Yapılan ‘Güvenilir Başkan’ endeksi çalışmasında da Berberoğlu, ismi öne çıktı. Diğer adayları geride bırakarak, Pamukkalelinin tercih ettiği isim oldu. Tüm sahada adı en çok konuşulan, tercihlerini Türkay Berberoğlu’ndan yana yapacaklarını ve topluluklar halinde Türkay Berberoğlu’nun konuşulduğu gözlemleniyor.

Uzun ve fedakarca çalışmalar sonucunda tüm Pamukkaleliye ulaşan, Türkay Berberoğlu, seçime sayılı günler kala vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Hazırladığı projelerin günü birlik veya göstermelik, olmadığını ilçenin gelecek uzun yıllarını da yakından ilgilendiren ayağı yere basan projeler hazırladığını anlatan Berberoğlu, İlçe sakinlerimiz yıllarının boşa geçmesini istemiyor, seçimden seçime de hatırlanmak hiç istemiyor diyor.

Halkımız Artık Değişim İstiyor

Ayağı yere basan ilçede yaşayan herkesi yakından ilgilendiren projeleriyle aylardır sahada, halkın içinde seçim çalışması yapan Türkay Berberoğlu’nu istiyor. Berberoğlu, bu şehrin odasında kapısı olmayan en ulaşılabilir başkanı olacak anlayışı halk tarafından kabul bulmuş görünüyor. Şeffaf Belediyecilik için çok az kaldı. Bana sevgilerini ve desteklerini hiç eksik etmeyen hemşerilerime, ‘Güvenilir Başkan’ endeksi çalışmasında öne çıkmamı sağlayan seçmenimize çok teşekkür ediyorum.