Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

UCİM Farkındalık için İstanbul Maratonunda!

UCİM Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı İle Mücadele Derneği, 7 Kasım 2021 tarihinde, ünlü isimlerin de katılımlarıyla çocuk istismarına dikkat çekmek için N Kolay 43. İstanbul Maratonu’nunda olacak.

UCİM Saadet Öğretmen Çocuk

Çocuk ihmal ve istismarı konusunda her daim toplumu bilinçlendirici faaliyetlerde bulunan UCİM Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği, bu kez 7 Kasım 2021 tarihinde N Kolay 43. İstanbul Maratonu’nunda olacak. Birçok ünlü isim de sosyal medya hesaplarından çocuk ihmal ve istismarını önleme farkındalığı için UCİM Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği ile birlikte N Kolay 43. İstanbul Maratonu’nda koşacağını duyurdu.

N Kolay 43. İstanbul Maratonu’nunda; adL, Alara Bozbey, Anıl Altan, Aslı Tandoğan, Aybüke Albere, Ayşe Tolga, Berk Atan, Berkan Karabulut, Berkay Şahin, Burak Deniz, Burcu Binici, Burç Kümbetlioğlu, Deniz Işın, Deniz Tansel Öngel, Didem Soydan, Doğu Demirkol, Emir Can İğrek, Erdem Kaynarca, Esra Kızıldoğan, Eylül Su Sapan, Fatma Toptaş, Fezi Altun, Damla Sönmez, Janset Pacal, Defne Kayalar, Levent Babataş, Mehmet Dinçerler, Melda Aygin, Melikşah Taş, Necip Memili, Pelin Akil, Seda Bakan, Selin Yağcıoğlu, Semiha Bezek, Seray Kaya, Suna Aydın, Tanem Sivar, Demet Evgar, Tuğrul Tülek, Tuvana Türkay ve Yıldız Çağrı Atiksoy  UCİM Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği ile birlikte çocuk istismarına dikkat çekmek için koşacaklar.