Ana Sayfa Arama
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KESİKBAŞ ” ADAM GİBİ MAÇ İZLEYİN “

Böyle bir yazıyı uzun zamandır kaleme almadım. Malum uzun süredir

Böyle bir yazıyı uzun zamandır kaleme almadım. Malum uzun süredir yaşamış olduğum sağlık sorunları nedeni ile fazla maç izleme fırsatım olmadı.
Sağlığma kavuşmamın ardından hafta sonları maçları takip etmeye, sporcu kardeşlerim ile bir araya gelmeye, 22 yıldır olduğu gibi haberlerini yazmaya, fotoğraflaraını çekmeye başladım.
Geçen hafta sonu saha, karşılaşma ismi vermek istemiyorum ama U15 maçı izlemek için yine sahanın içinde yerimi aldım.
Sözde oraya yaşları 13 ve 15 yaşları olan sahanın içinde kendi çoçuğuda olan sözde kendini taraftar, sözde kenidini futbol sever, sözde kendini adam sanan, o kendisini taraftar sanan kişiliği bozuk, karaktersizler sahada, mücadele eden sporculara ağır küfürler ettiğine şahit oldum.
Aslında müdahale etmeyi çok istedim. Sonra düşündüm, spor camiasının gözünde biz kötü oluyoruz, uzak kaldım.
Şunu belirtkmek isterim sözde kendisini taraftar sanan 15 yaşındaki çocuklara hakaret edercesine küfür edenler.
Bu çocuklar sen orada maç izle diye biliyormusun ? ne emekler harcıyor. Sen evde elinde kumanda, elinde cep telefonu, mis gibi keyif yaparken, bu çocuklar gidip aslanlar gibi Denizli amatör futbolun zorlukları içinde antrenman yapıp sırf sen küfür et diye hafta sonuna maçına hazırlanıyorlar. Duydunmu sadece sen küfür et diye.
Unutma birgün gelir senin o rakibe ettiğin küfürler kendi çocuğuna gelir o yüzden ya adam gibi maç izleyeceksin yada maça gelmeyeceksin. O yanında şak şak tutanlarda dahil.
Değerli hocalarım, bu gidişata dur demek, bu çirkin kötü görüntülere engel olmak ilk baştan sizlerden basşlıyor. Eğer bu görüntüye müsade eder göz yumar isen sen sadece bir çocuğa antrenman yaptırıp maç oynatırsın. Geleceğe Hep Birlikte Umutla Bakalım.
Lütfen Yeşil sahalardan şiddet küfürü uzak tutalım.
Türkiye Cumhuriyeti Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ün dediği gibi
“Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim” sözünü unutmayalım.
İyiler Bİrgün Kazanacak
Hüsamettin KESİKBAŞ