Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ÜRETİCİLERİMİZ ARTIK KENDİLERİNİ YALNIZ HİSSETMEYECEK

İYİ Parti Denizli Büyükşehir

İYİ Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yasin Öztürk, “tarım ve hayvancılık ile geçimini sağlayan hemşerilerimiz artık kendilerini yalnız hissetmeyecek, belediyemizin kapıları üreticilerimiz için 365 gün açık olacak.” dedi.

“İYİ Tarım ve Hayvancılık” uygulamalarını biran önce hayata geçireceklerini vurgulayan Öztürk, tohum bankası kuracaklarını, ilaç, fide ve Ata tohumu destekleri vereceklerini, üretimi yapılacak ürünlerin toprak yapısına uygunluğu konusunda araştırmalar yapacak tarım laboratuvarları kuracaklarını söyledi. Ayrıca;  hayvancılığı desteklemek için kırsal mahallerimizde süt, yumurta bal vs. üretimine destek olacaklarını, tarıma elverişsiz ya da tarım dışı alanları ıslah edip büyükbaş, küçükbaş ve kanatlı üretim çiftliklerine dönüştüreceklerini, gençlerimizin köylerinde yaşayabilmeleri ve geçinebilmeleri için gerekli olan tüm şartları oluşturup, “hadi gel köyümüze geri dönelim’’ projesini gerçekleştireceklerini ifade etti.

İnsanlarımızın sağlıklı ve dengeli beslenebilmesinin, tarım ve gıda ürünlerinin uygun fiyatla ve zamanında tüketicinin sofrasına ulaşması ile mümkün olacağına dikkat çeken Öztürk, “Bu çerçevede, üretici ve tüketicilerin çıkarlarının ortak olma zorunluluğu göz önünde bulundurularak politikalar üretilmelidir. Köylüyü üretimden koparan, vatandaşımızı ete hasret bırakan yanlış tarım ve hayvancılık politikalarına biran önce son verilmelidir. Tarım ve Hayvancılıkta sorunlar vardır, fakat çözülemez değildir” dedi.