Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vali Coşkun, sabıkalı kavşakta incelemelerde bulundu

Denizli Vali Ömer Faruk

Denizli Vali Ömer Faruk Coşkun, ilçe ziyaretlerinin Acıpayam ve Serinhisar ile sürdürdü. Vali Coşkun, Serinhisar ilçesi girişinde zaman zaman kazaların yaşandığı Pınarcık kavşağında da incelemelerde bulundu.

Denizli’ye atanmasının ardından ilçe ziyaretlerini sürdüren Vali Ömer Faruk Coşkun, Acıpayam ilçesi ziyaretinde Kaymakamı Mustafa Gürbüz ve Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan’dan ilçenin genel durumu ve ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vali Coşkun, Acıpayam ziyaretinde esnaflara bol ve bereketli kazançlar dilerken, vatandaşlarla da sohbet etti.

DENİZLİ VALİ ÖMER FARUK COŞKUN, İLÇE ZİYARETLERİNİN ACIPAYAM VE SERİNHİSAR İLE SÜRDÜRDÜ. VALİ COŞKUN, SERİNHİSAR İLÇESİ GİRİŞİNDE ZAMAN ZAMAN KAZALARIN YAŞANDIĞI PINARCIK KAVŞAĞINDA DA İNCELEMELERDE BULUNDU (ÖMER AKKOYUN/DENİZLİ-İHA) Denizli Vali Ömer Faruk Coşkun, ilçe ziyaretlerinin Acıpayam ve Serinhisar ile sürdürdü. Vali Coşkun, Serinhisar ilçesi girişinde zaman zaman kazaların yaşandığı Pınarcık kavşağında da incelemelerde bulundu.

Acıpayam’ın ardından Serinhisar ilçesine geçen Vali Ömer Faruk Coşkun, ilçe ziyaretinde Serinhisar Kaymakamı Osman Altın ve belediye yetkililerinden ilçenin genel durumu ve ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vali Coşkun, Serinhisar ilçesi girişinde zaman zaman kazaların yaşandığı Pınarcık kavşağında da incelemelerde bulunarak, Kaymakam Altın’dan bilgi aldı.