Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vatan Partisi Adayı Mutlu’dan Karşıyaka Çıkarması

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Rifat Mutlu, Vatan Partisi Karşıyaka İlçe Başkanı Nilay Çetin ve ilçe teşkilatı ile birlikte Karşıyaka esnafını ziyaret etti.

Vatan Partisi Genel Başkan

Esnaf ziyaretinde bir esnaf, Mutlu’yu görünce “İzmir’in size ihtiyacı var” diyerek duygularını ifade etti. Mutlu, Karşıyakalıların sorunlarının çözümünün Vatan Partisi’nde olduğunu vurguladı.

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Rifat Mutlu, esnafı dinleyerek Vatan Partisi’nin çözümlerini aktardı. Bir esnafın, işlerinin kesat olduğunu belirtmesi üzerine Mutlu, üretim ekonomisi ile İzmir halkının cebinin dolacağını söyledi.

Mutlu,“Yıllarca CHP’de boşuna çalıştım. Şimdi dükkanımı kapatıyorum, kimsenin umrunda değil” diyen vatandaşa ise Mutlu’nun cevabı “Umutsuzluğu yaratan sistemi biz değiştireceğiz, Vatan Partisi’ne güvenin” şeklinde oldu. Başka bir vatandaş ise Karşıyaka Çarşısı’nın kokmasından şikayetçi oldu. Bu konunun hemen not alınmasını isteyen Mutlu, “Görevi alır almaz işin ucundan tutacağız. Biz iki tarafı da mağdur bırakmadan bunun çözümünü üreteceğiz” dedi.

Ziyaretler esnasında bir esnafın “İzmir’in size ihtiyacı var” sözleri ise dikkat çekti.