Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

VATANDAŞ AHMET VATADANDAŞIN SESİ OLDU

ALİ ATLI BABADAĞ’DA İDDİALI

ALİ ATLI BABADAĞ’DA İDDİALI


Vatandaş Ahmet’in konuğu Babadağ Belediye başkanı ve İYİ Parti başkan adayı Ali Atlı oldu. 2019 seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Babadağ belediye başkanı olan Ali Atlı 31 Mart 2024 seçimlerinde partisinin aday göstermemesi üzerine İYİ Parti’den Babadağ belediye başkan adayı olmuştu.
Ege Yön TV’de Ahmet Deda’nın konuğu Babadağ Belediye başkanı ve İYİ Parti başkan adayı Ali Atlı oldu. Babadağ’da yarım kalan işleri bitirmek için aday olduğunu, meclis üyeleri ile birlikte İYİ Parti’de karar kıldıklarını belirten Ali Atlı; “Festivaller ile Babadağ ı tanıttık. Sosyal belediyecilik yaparak hizmet verdik. Güneş enerji sistemiyle çevreci güzel işler yaptık. İkinci dönemde yarım kalan işlerimizi bitirmek için çıktık.” dedi.


BABADAĞ İÇİN YARIM KALAN İŞLERİ BİTİRECEĞİZ
Babadağ Belediye Başkanı ve başkan adayı Ali Atlı, neden tekrar aday olduğunu Vatandaş Ahmet’e samimiyetle açıkladı. Atlı; “İkinci dönem aday olmamım bir sebebi de Babadağ için yarım kalan işleri bitirmek. Önümüzdeki dönem yapmak istediğimiz projelerimizi her gün vatandaşlarımızla kahve, ev toplantıların da gerek gençlik buluşmalarında, çarşıda, pazar da Babadağ halkımıza kendimizi yapmak istediklerimizi anlatıyoruz. Halkımızdan yarım kalan işlerimizi bitirmek Babadağ’la ilgili hayallerimizi noktalamak için bir dönem daha yetki istiyoruz.” Dedi.


BİZ BİRİLERİ BİZİ TEKRAR ADAY GÖSTERECEK Mİ DİYE BEKLEMEDİK
İYİ Partiden aday olan Başkan Atlı, seçim sürecini ise şöyle değerlendirdi, “Biz beş yıldır hep sahadayız. Belediye Başkanı olarak bütün belediye meclisimizle, muhtarlarımızla, belediye personellerimizle her zaman halkımızın hizmeti için çalışmaya devam ettik. Bu adaylık sürecinde de yaklaşık 2,5 aylık bir zaman geçti. Ama biz birileri bizi tekrar aday gösterecek mi diye beklemedik hizmetlerimize, çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam ettik” dedi.


ÇOK SAĞLIKLI BİR İLETİŞİM KURAMADIK
Sözlerine devam eden Başkan Atlı;“ Partimizin o dönem aynı çatı altında siyaset yaptığımız Cumhuriyet Halk Partisi yetkililerini yöneticilerin karar vermelerini bekledik ama belli bir zaman sonra tabi artık seçim takvimi de çok yaklaşınca plan program yapmamız gerekti. Babadağ’ımıza sahip çıkmamız, proje hazırlamamız ve önümüzdeki dönemle ilgili meclis üyelerini de belirleme ve seçim çalışmalarını başlamak için zamanın çok daraldığını gördüğümüz için o günkü yöneticilerle de bu yaptığımız görüşmelerde çok sağlıklı bir iletişim kuramadığımız için belediyemizle böyle bir karar aldık. Sonuçta yerel seçimler siyasi partilerle birlikte girilir fakat adayların kimliği, hizmetleri, vatandaşın adaylara nasıl baktığı bence daha çok ön planda olur.” dedi.